Ο Kevin Bacon σε ρόλο διεφθαρμένου αστυνομικού στο “City on a Hill”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν υπάρχει καλύτερο δίδυμο για ένα αστυνομικό δράμα στη Βοστώνη από τους ήρωες της γενέτειρας, Ben Affleck και Matt Damon. Στο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα “City on a Hill” του Showtime, του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει το παραπάνω δίδυμο, στους κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τον Kevin Bacon και τον Aldis Hodge.

Η εν λόγω σειρά διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με την Βοστώνη να είναι γεμάτη με βίαιους εγκληματίες οι οποίοι ενθαρρύνθηκαν από τοπικούς φορείς επιβολής του νόμου, στους οποίους η διαφθορά και ο ρατσισμός ήταν ο κανόνας – στην συνέχεια όλα αλλάζουν σε αυτό που ονομάστηκε “Boston Miracle.”

Οι δύο ηθοποιοί έχουν αναλάβει δύο διαφορετικούς ρόλους: ο Kevin Bacon υποδύεται έναν διεφθαρμένο βετεράνο πράκτορα του FBI εν ονόματι ‘Jackie Rhodes’, ενώ ο Aldis Hodge είναι ένας εξίσου αμείλικτος υπηρέτης του Νόμου, ο αμέμπτου ηθικής εισαγγελέας της Βοστόνης ‘Decourcy Ward’.

Tο παραπάνω αταίριαστο δίδυμο ξεκινάει μία αδυσώπητη μάχη εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος, με τον έναν να μην διστάζει να παίξει βρώμικα για να συλλάβει άτομα του υποκόσμου, ενώ ο άλλος προσπαθεί δια της ευθείας οδού να απονείμει δικαιοσύνη και να πατάξει την χρόνια ριζωμένη φαυλότητα στο σύστημα.

Το City on a Hill αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 16 Ιουνίου του 2019. Δείτε παρακάτω το σχετικό trailer:

Share.

Comments are closed.