Ο Keanu Reeves επιστρέφει με το John Wick 3: Parabellum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο John Wick το 2014 κανένας δεν περίμενε μία noir ταινία σκηνοθετημένη από τους πρώην κασκαντέρ Chad Stahelski και David Leitch, με τον Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία αφορούσε έναν πρώην πληρωμένο δολοφόνο να εκδικείται το μισό σύμπαν επειδή του σκότωσαν το σκυλάκι, να γινόταν παγκόσμια επιτυχία.

Φέτος ο John Wick επιστρέφει πιο κομψός από ποτέ. Το πρώτο trailer για το John Wick 3: Parabellum – την τρίτη ταινία των franchise ταινιών με τον Keanu Reeves – μοιάζει εκπληκτικό, διαθέτει πανέμορφα σκηνικά και αστικά τοπία, πανέμορφους ανθρώπους και πανέμορφες σκηνές δράσης.

Όσο αφορά την κατεύθυνση της υπόθεσης, ο John συνεχίζει να τρέχει. Μετά τη δολοφονία ενός μέλους του High Table, ο John είναι επικυρηγμένος με μια αμοιβή ύψους 14 εκατομμυρίων δολαρίων για το κεφάλι του. Η μόνη επιλογή του είναι να φύγει από τη Νέα Υόρκη – και θα χρειαστεί βοήθεια από κάποιον άλλο δολοφόνο για να το κάνει.

Στο μυαλό του Stahelski, η τρίτη ταινία του John Wick θα ολοκληρώσει την αφήγηση γύρω από τον αδιανόητα εκπληκτικό πληρωμένο δολοφόνο με την αλάνθαστη ηθική πυξίδα, αλλά ο σκηνοθέτης προτίμησε να πει ότι την απάντηση στην ερώτηση κατά πόσο το τρίτο κεφάλαιο θα είναι το τελευταίο, την έχει μόνο το στούντιο.

Ο Keanu Reeves επαναλαμβάνει το ρόλο του ως John Wick στην τρίτη δόση του franchise δράσης, με την Halle Berry να παίζει την hitwoman Sofia. Το John Wick Chapter 3: Parabellum πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Μαΐου 2019.

Share.

Comments are closed.