Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Pennywise: The Story of IT”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν ο Bill Skarsgård τρομάξει το κοινό ως Pennywise the Clown, υπήρχε ο σπουδαίος Tim Curry.

Το μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King It (1986) είναι αναμφισβήτητα ένα pop culture φαινόμενο και το επερχόμενο ντοκιμαντέρ Pennywise:The Story of IT διερευνά πως ακριβώς έγινε αυτό.

Διαθέτοντας συνεντεύξεις με το πρωτότυπο cast και συνεργείο της μίνι σειράς του Tommy Lee Wallace που προβαλλόταν στο ABC από το 1990, το νέο ντοκιμαντέρ απεικονίζει την επίδραση του ανατριχιαστικού κλόουν που έκανε μια ολόκληρη γενιά να φοβάται, αποδίδοντας το μυστικό της επιτυχίας στην ερμηνεία του Tim Curry που δημιούργησε έναν θρυλικό χαρακτήρα τρόμου στη διαδικασία. Απο το ντοκιμαντέρ λείπουν οι αείμνηστοι Jonathan Brandis, John Ritter και Harry Anderson, αλλά οι υπόλοιποι της σειράς, όπως οι Seth Green, Emily Perkins και Tim Reid κάνουν εμφανίσεις.

Η προσαρμογή του μυθιστορήματος του Stephen King στην μίνι σειρά του 1990, είχε κάποιες σημαντικές ελλείψεις από το ντεμπούτο της. Παρακολουθώντας την τώρα, βλέπεις ότι πολλές από τις ερμηνείες από τα παιδιά-ηθοποιούς είναι δύσκαμπτες και μη πειστικές. Ωστόσο, το φιλμ έχει ακόμα τη δύναμη να τρομάξει, εξαιτίας κάποιων πραγματικά ανατριχιαστικών στιγμών και, φυσικά, την ερμηνεία του Tim Curry ως Pennywise the Clown.

Δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ, αλλά το Pennywise: The Story of IT αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019. Παρακολουθήστε το τρέιλερ παρακάτω:

Share.

Comments are closed.