Δείτε το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς ‘Narcos: Mexico’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον Σεπτέμβριο, το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser για την πολυαναμενόμενη σειρά Narcos: Mexico, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου. Με πρωταγωνιστή τους Diego Luna και Michael Peña, αυτή η σειρά λέγεται ότι πρόκειται να μας δείξει “την έναρξη του πολέμου των ναρκωτικών στο Μεξικό”, και σήμερα, σας αποκαλύπτουμε το επίσημο trailer της σειράς.

Εμπνευσμένή από τα αληθινά γεγονότα,η σειρά Narcos: Mexico, μας πηγαίνει πίσω στο 1980, με τον Luna να υποδύεται τον περιβόητο βασιλιά του καρτέλ ναρκωτικών, Félix Gallardo (γνωστός ως “ο Ροκφέλερ της μαριχουάνας”), ο οποίος προσπαθεί να ξεκινήσει μια αυτοκρατορία. Ο Peña, που παίζει τον πράκτορα της δίωξης ναρκωτικών, Enrique ‘Kiki’ Camarena, στέλνεται για να διεισδύσει στο καρτέλ, συναντώντας “τα φίδια” που χαράζουν το όνειρό τους σε γλάστρες της ερήμου. Η σειρά, όχι μόνο θα σας δείξει πώς το καρτέλ έχτισε την αυτοκρατορία του (μέσω μιας εκκολαπτόμενης βιομηχανίας κοκαΐνης), αλλά πώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες επιδιώκουν να το εξαφανίσουν.

Αν δεν έχετε δει τις τρεις πρώτες σεζόν του Narcos μην ανησυχείτε καθώς το Narcos: Mexico έχει την δική του ιστορία. Αυτή είναι η πρώτη σεζόν του Narcos: Mexico και όχι η 4η σεζόν του Narcos όπως πολλοί νομίζουν.

Το νέο trailer για το Narcos: Mexico, δείχνει όλο τον πόνο, τη δόξα και τη βία που χρειάστηκε για να αποκτηθεί αυτή τη δύναμη. Υπάρχουν άγριοι ξυλοδαρμοί, εκτοξευτήρες ρουκετών και όλα τα είδη βίας που μπορείς να φανταστείς. Οι φανατικοί της σειράς θα πρέπει να είναι πολύ ενθουσιασμένοι.

Πρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω:

Share.

Comments are closed.