Η εκπληκτική συλλογή ρολογιών του Alessandro Squarzi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αγαπημένος του street style φωτογράφου Scott Schuman, που τον έκανε διάσημο το 2009 όταν ανήρτησε μια φωτογραφία του στο The Sartorialist, ο Ιταλός Alessandro Squarzi αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο γνωστούς influencers στον κόσμο της μόδας.

Σχεδιαστής ανδρικών ενδυμάτων, επιχειρηματίας και συλλέκτης πολλών vintage αντικειμένων, ο Alessandro Squarzi διαθέτει μια συλλογή με περισσότερα από 400 ρολόγια. Σίγουρα είναι πολλά, αλλά είχε λίγη βοήθεια για να φτάσει σε αυτό τον εκπληκτικό αριθμό. “Είχα έναν θείο που είχε μια αρκετά ωραία συλλογή ρολογιών και όταν πέθανε την άφησε σε μένα. Ήμουν πολύ νέος εκείνη την εποχή, αλλά υπήρχε κάτι που μου άρεσε σε αυτό και συνέχισα να την καλλιεργώ”, έχει δηλώσει ο Squarzi.

Ο Squarzi είναι ο απόλυτος συλλέκτης όλων των πραγμάτων “που έχουν μια ιστορία από πίσω τους”. Αυτά κυμαίνονται από ρούχα, στυλό, μέχρι μια αξιοζήλευτη σειρά από vintage αυτοκίνητα. Αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης για αυτούς που τον γνωρίζουν καλά, με τους φίλους του να του λένε: “Ale, αυτά είναι αρκετά! Έχεις πάρα πολλά παλιά πράγματα”.

Ανεξαρτήτως όμως τι λένε οι φίλοι του, εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Alessandro Squarzi έχει συγκεντρώσει έναν τέτοιο θησαυρό από εξαιρετικά κομμάτια υψηλής ωρολογοποιίας.

Δείτε παρακάτω δύο βίντεο, όπου ο Alessandro Squarzi μιλά για την εκπληκτική συλλογή ρολογιών του.


Διαβάστε επίσης: Ο Κανιε Γουέστ φόρεσε ένα από τα καλύτερα Rolex που έχουν κατασκευαστεί

Share.

Comments are closed.