Το Neroli είναι το ελαφρύ καλοκαιρινό άρωμα που πρέπει να φορέσετε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει εκπληκτικό άρωμα, όπως η Czech & Speake. Εδώ σας δίνουμε τους λόγους γιατί θα πρέπει να μυρίζετε “bitter orange”.

Η Neroli Cologne, από την Czech & Speake, παίρνει το άρωμα της από το πικρό πορτοκάλι και τα άνθη του, και συμπληρώνει τις μυρωδιές τους με τη φλούδα του φρούτου για να δημιουργήσει ένα άρωμα εκλεπτυσμένο και μοναδικό.

Η αγγλική οικογενειακή μάρκα εισήγαγε επίσης το ylang ylang στο μίγμα, ένα πλούσιο, φυτικό αιθέριο έλαιο που προέρχεται από τα άνθη ενός εξωτικού ασιατικού δέντρου – και ένα συστατικό γνωστό για την αποτελεσματικότητά του από αντισηπτικό εώς αφροδισιακό.

Το ylang ylang δένει τέλεια με το πορτοκαλί και με την προσθήκη του στο μίγμα το αποτέλεσμα είναι μεθυστικό. Απαλό και φίνο, το άρωμα έχει εμφιαλωθεί σε ένα παρόμοια κομψό γυάλινο μπουκάλι, το οποίο συνοδεύεται από έναν αναδευτήρα που εξασφαλίζει την σωστή δόση ποσότητας.

Η επιλογή μας για τα ταξίδια σας αυτό το καλοκαίρι, είναι ένα aftershave προιόν που κάθε gentleman πρέπει να έχει μαζί του. Το πικρό πορτοκάλι που δημιουργεί το ομώνυμο άρωμα Neroli καλλιεργείται σε προορισμούς τόσο διαφορετικούς όσο η Ισπανία και οι Μπαχάμες. Το άνθος είναι απο τη Φλόριντα και το ylang ylang από τις Φιλιππίνες.

Έτσι, οπουδήποτε στον κόσμο κυκλοφορήσετε φορώντας αυτό το άρωμα, θα μυρίζετε όμορφα.

Share.

Comments are closed.