Το νέο άρωμα του Louis Vuitton είναι οι καλοκαιρινές διακοπές σε μπουκάλι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυτή την εβδομάδα ο οίκος Louis Vuitton λάνσαρε ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα με την ονομασία Imagination, το οποίο δημιουργήθηκε από συστατικά που προέρχονται από μέρη που όλοι οι άνθρωποι ονειρεύονται να ταξιδέψουν.

Κυκλοφορώντας σε ένα μπλε διαφανές μπουκάλι, το Imagination δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό του οίκου, Jacques Cavallier Belletrud, στο οποίο ο Master Perfumer επαναπροσδιορίζει το κεχριμπάρι με μια υπερβολικά γενναιόδωρη δόση Ambrox – λευκός χρυσός της αρωματοποιίας – για να εκφράσει μια αισθησιακή και σύγχρονη αρσενική κομψότητα .

“Για πέντε χρόνια, ονειρευόμουν να ανακαλύψω την ομορφιά του κεχριμπαριού και να εκφράσω την πεμπτουσία του, με μια καλοκαιρινή νοσταλγία”, δηλώνει ο αρωματοποιός του Louis Vuitton.

Εκτός από Ambrox το Imagination περιέχει μαύρο τσάι από την Κίνα, νερολί Τυνησίας, κέδρος Σικελίας, περγαμόντο Καλαβρίας, τζίντζερ Νιγηρίας και κανέλα Κεϋλάνης. Αν και έχει ελαφρώς θηλυκή μυρωδιά, μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα αναλαμβάνουν οι “αρσενικές” του νότες, οι οποίες υπόσχονται να διεγείρουν τις αισθήσεις και να σας ταξιδέψουν σε απομακρυσμένες τοποθεσίες τους επόμενους μήνες.

Τα Imagination διατίθεται στην ιστοσελίδα και σε επιλεγμένες μπουτίκ του οίκου. Η συσκευασία των 100ml κοστίζει 225,00 ευρώ, και μόλις αδειάσει μπορεί κάποιος να την ξαναγεμίσει σε οποιαδήποτε μπουτίκ Louis Vuitton.


Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε 6 καθημερινά αρώματα για να φοράς στο γραφείο

Share.

Comments are closed.