Το κούρεμα του Μπραντ Πιτ που αξίζει να δοκιμάσεις λίγο πριν τις γιορτές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα κουρέματα του Μπραντ Πιτ είναι από καιρό συνώνυμα με την εξαιρετική εμφάνιση και το cool στυλ. Με μακριά ή κοντά μαλλιά, ξυρισμένο κεφάλι ή crew cut κούρεμα, ο Μπραντ Πιτ ήταν και θα είναι ένας από τους πιο σέξι άνδρες του Χόλιγουντ.

Μετά από τρεις και παραπάνω δεκαετίες στο προσκήνιο και με αμέτρητες ταινίες στο ενεργητικό του, αυτός ο τύπος έχει δοκιμάσει σχεδόν κάθε κούρεμα που υπάρχει στα βιβλία. Σήμερα ωστόσο θα ασχοληθούμε με ένα συγκεριμένο κούρεμα του ηθοποιού, το οποίο έκανε για την ταινία Mr. & Mrs. Smith και είναι ιδανικό για το καλοκαίρι.

Φυσικά μιλάμε για το buzz cut κούρεμα ή αλλιώς “με την ψιλή”, το οποίο είχε ο ηθοποιός στην εν λόγω ταινία. Είναι ένα κούρεμα το οποίο αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου, οπότε αν έχετε πρόσωπο με τετράγωνο σχήμα ή ισχυρά, έντονα χαρακτηριστικά, το buzz cut είναι για σας.

Αυτό το κούρεμα είναι τόσο απλό και απαιτεί πολύ λίγη συντήρηση, δηλαδή το λούσιμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το αποκτήσετε είναι να έχετε μια κουρευτική μηχανή και να ξυρίσετε το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας την σκάλα κοπής στο πρώτο επίπεδο. Δεν είναι πυρηνική φυσική και είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Αν νομίζετε ότι σας διέφυγε κάτι, ζητήστε την βοήθεια της συντρόφου σας ή ξαναπεράστε προσεκτικά όλη την επιφάνεια του κεφαλιού σας.

 

View this post on Instagram

 

#bradpitt #johnsmith #2005

A post shared by MrandMrsSmith (@brad_pitt_angelina_jolie) on

Aν ωστόσο δεν σας αρέσει το buzz cut και θέλετε πάλι ένα κοντό κούρεμα, μπορείτε να δοκιμάστε ένα κλασικό crew cut, γνωστό για την απλή και καθαρή αισθητική του, με τα μαλλιά της κορυφής να είναι ελάχιστα πιο μακριά από εκείνα στα πλαϊνά του κεφαλιού του.

Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε το crew cut του Πιτ, κόβωντας όλα τα μαλλιά σας κοντά με ψαλίδι, φροντίζοντας ώστε οι γραμμές γύρω από το μέτωπο σας να είναι ομοιόμορφα σχηματισμένες και σε γωνίες. Το crew cut είναι ένα σύγχρονο στρατιωτικό κούρεμα, που συνήθιζαν να υιοθετούν πίσω στον μακρινό 18ο αιώνα. Είναι δύσκολο να επιτευχθεί χωρίς κουρέα, ωστόσο δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on


Διαβάστε επίσης: Σκέφτεσαι να ξυρίσεις το κεφάλι σου; 4 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις

Share.

Comments are closed.