Σου δείχνουμε πως να “κρύψεις” μερικά χρονάκια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι περισσότεροι άντρες εκεί έξω θέλουν και προσπαθούν να δείχνουν νεότεροι, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταφύγουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση (η οποία μπορεί να είναι καταστροφική) για να το επιτύχουν, καθώς υπάρχουν μερικοί τρόποι που θα τους βοηθήσουν να δείχνουν νεότεροι ακόμα και αν δεν έχουν τα γονίδια του Τομ Κρουζ.

Αν λοιπόν θέλετε να κρύψετε μερικά χρόνια. οι συμβουλές και τα υπέροχα προϊόντα παρακάτω, μπορούν να κάνουν την διαφορά και φυσικά να σας βοηθήσουν να αποφύγετε το νυστέρι.

Ξυριστείτε

Ενώ οι περισσότεροι άντρες αφήνουν γένια για να καλύψουν μια πληθώρα από “ελαττώματα” στο πρόσωπο τους, όπως κηλίδες, μελέτες δείχνουν ότι είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να δείχνεις μεγαλύτερος.

Σε μια δημοσίευση που έκανε το περιοδικό Behavioral Ecology, ανέφερε ότι οι άντρες που αφήνουν γενειάδα φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι απ’ ότι είναι, ενώ μια άλλη λιγότερο επιστημονική έρευνα που δημοσιεύθηκε στην The Daily Mail πριν μερικά χρόνια, διαπίστωσε ότι μια πλήρης γενειάδα μπορεί να προσθέσει έως και 10 χρόνια στην πραγματική ηλικία ενός άνδρα, ένα μουστάκι 5 και ένα μούσι 4. Όπως καταλαβαίνετε, αν θέλετε να δείχνετε νεότεροι, αρχίστε να χρησιμοποιείτε το ξυράφι σας.

“Ψεύτικο” μαύρισμα

Ένα μαύρισμα που προκαλείται από τον ήλιο είναι ο χειρότερος εχθρός του δέρματος (οι υπεριώδεις ακτίνες ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος της πρόωρης γήρανσης), αλλά το ψεύτικο είναι η ιδανική και ασφαλής λύση για να ανανεώσετε την εμφάνιση σας.

Πριν επιλέξετε πιο προϊόν θα χρησιμοποιήσετε να θυμάστε πως: για να είναι ομοιόμορφο και φυσικό το αποτέλεσμα, η προετοιμασία είναι το κλειδί. Για να επιτευχθεί λοιπόν μια φυσική λάμψη που θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο, η απολέπιση και η ενυδάτωση πριν την εφαρμογή, είναι ζωτικής σημασίας. Στην συνέχεια ο έλεγχος βρίσκεται στα χέρια σας, όπου μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν αυτομαυρίσματος φορώντας ένα γάντι για να μην ποτίσουν οι παλάμες σας. Απλώστε το ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία του σώματός σας και στην ίδια ποσότητα ώστε να μην εμφανιστούν λεκέδες. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι αγκώνες, τα γόνατα και οι μασχάλες. Πάντα μπορείτε να κάνετε μια επανάληψη για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο το μαύρισμα σας.

Καθαρίστε τα φρύδια σας

Και με αυτό εννοούμε να πείτε στον μπαρμπέρη σας να περιποιηθεί λίγο τα φρύδια σας. Δεν χρειάζεσαι τίποτα εξεζητημένο, όπως κεριά ή άλλες μεθόδους, απλά κάποιος να σας τραβήξει με ένα τσιμπιδάκι τις περιττές τρίχες που βρίσκονται μεταξύ των δύο φρυδιών, κάνοντας το με το σωστό τρόπο, ενώ στο υπόλοιπο φρύδι δεν πειράζει τίποτα.

Να σημειώσουμε ότι καλό θα είναι να μη το επιχειρήσετε μόνοι σας, καθώς αν δεν ξέρετε πως να το κάνετε σωστά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά.

Οι μάσκες προσώπου δεν είναι μόνο για τις γυναίκες

Υπάρχουν αρκετές μάσκες στην αγορά για άντρες, οι οποίες θα ανανεώσουν και θα καθαρίσουν την επιδερμίδα του προσώπου σας. Διάλεξτε μια σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος σας και να θυμάστε ότι κάνουν θαύματα. Θυμηθείτε μόνο την σκηνή του μπάνιου στο “American Psycho” με τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Πιείτε πάρα πολύ νερό

Πάντα θα πρέπει να θυμάστε ότι η σωστή ενυδάτωση είναι το κλειδί. Έτσι, αν νιώθετε υποτονικοί ή το δέρμα σας δεν δείχνει τόσο φρέσκο, είναι καιρός να διπλασιάσετε ή ακόμα και να τριπλασιάσετε την πρόσληψη νερού.

Για να κρύβετε ένα πλήθος αμαρτιών

Εαν υποφέρετε από κορεσμό στην αιμοσφαιρίνη του δέρματος, ερυθρότητα ή ευαισθησία σε μαύρους κύκλους μετά από μια νύχτα κατανάλωσης αλκοόλ, τότε ένα πιστό κονσίλερ θα γίνει ο νέος καλύτερος φίλος σας. Ιδανικό για να βοηθήσει στην επίλυση μιας σειράς προβλημάτων του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της ακμής, των κηλίδων και των ουλών. Το καλύτερο πράγμα σε ένα κονσίλερ είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τεράστιες ποσότητες για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.

Συνήθως, μια μικρή σταγόνα είναι αρκετή για να διορθώσει την εμφάνιση σας και μην το παρατηρήσει κανείς.


Διαβάστε επίσης: Με αυτά τα εργαλεία οι τρίχες σε αυτιά και μύτη θα γίνουν παρελθόν!

Share.

Comments are closed.