Θέλοντας να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, ο 23χρονος μεξικανός ράπερ Dan Sur αποφάσισε να εμφυτεύσει χειρουργικά στο κρανίο του γάτζους από τους οποίους κρεμάει χρυσές αλυσίδες για μαλλιά.

Με την κίνηση αυτή κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει αλυσίδες αντί για μαλλιά, οι οποίες είναι κυρίως σε χρυσό χρώμα για να ταιριάζουν με τις ολόχρυσες θήκες των δοντιών του.

Σε ένα βίντεο στο Tiktok, ο ράπερ εξήγησε γιατί αποφάσισε να αντικαταστήσει τα μαλλιά του με αλυσίδες, λέγοντας πως: “Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί τους βλέπω όλους να βάφουν τα μαλλιά τους. Ελπίζω να μην με αντιγράψουν όλοι τώρα”, ενώ σε ένα άλλο βίντεο ο εκκεντρικός καλλιτέχνης περιέγραψε την διαδικασία στους οπαδούς τους λέγοντας πως έχει φυτέψει χειρουργικά πολλούς μικροσκοπικούς γάντζους στο κρανίο του, απ’ όπου κρεμάει τις αλυσίδες του κάθε πρωί.

“Ο πρώτος ράπερ που έχει εμφυτεύσει χρυσά μαλλιά στην ανθρώπινη ιστορία» πρόσθεσε.

Ο καλλιτέχνης προχώρησε στην επέμβαση τον Απρίλη του 2021. Κι έτσι, ενώ όλοι τρέχουν στα κομμωτήρια για να αλλάξουν το κούρεμά τους, ο Sur θα πηγαίνει από εδώ και στο εξής στα κοσμηματοπωλεία για να ανανεώσει τις αλυσίδες του.


Διαβάστε επίσης: Ο ράπερ Puff Daddy είπε ότι τα ρολόγια Richard Mille είναι άσχημα!