Οι αστέρες του Χόλιγουντ μάχονται για το μουστάκι τους μέσω twitter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα μουστάκι για να τους κυβερνήσεις όλους…

Ο Robert Downey Jr. έχει προκαλέσει μια μάχη μεταξύ των αστέρων του Χόλιγουντ που διατηρούν μουστάκι με τα τελευταία του tweet, όπου μόνο ένας θα μείνει ζωντανός…

“Εντάξει, αυτή την φορά είναι αληθινό”, έγραψε στο twitter ο 53χρονος ηθοποιός, μαζί με μια φωτογραφία που διαχωρίζει τον εαυτό του απο τον Mark Ruffalo και τον Chris Evans, όλοι διαγωνιζόμενοι με ένα μουστάκι σε στυλ Chevron, γνωστό και ως “The Tom Selleck”.

“Σε ποιόν πάει καλύτερα;” ρώτησε ο πρωταγωνιστής του “Iron Man”.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον 37χρονο Evans στην πρεμιέρα του έργου “Lobby Hero”, τον Downey σε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο για το “Iron Man” το 2008 και μια παλιά φωτογραφία του 51χρονου Ruffalo, την οποία ο ηθοποιός έκανε tweet στις 7 Μαρτίου, ρωτώντας το κοινό “Εγώ με μουστάκι…σας αρέσει αυτό;”

Ενώ οι Evans και Ruffalo δεν έχουν ακόμη ζυγίσει την πρόκληση του Downey, ο 59χρονος αστέρας του Daredevil, Vincent D’Onofrio, είχε κάποιες σκέψεις σχετικά με αυτό το θέμα και ανέβασε μια selfie από το δικό του horseshoe-style μουστάκι με τη λεζάντα “Τώρα αυτό είναι μουστάκι!”

Εν τω μεταξύ, ο Ruffalo έχει την δική του διαμάχη με τον Jeremy Renner. Ο αστέρας του “Foxcatcher” έκανε tweet μια εικόνα του εαυτού του, που ανταγωνίζεται με μια μοϊκάνα εντυπωσιακά παρόμοια με το ευρέως χλευασμένο hairstyle του Renner από το “Avengers: Endgame”, γράφοντας: “Έχουν περάσει 15 χρόνια από την κυκλοφορία του Eternal Sunshine of the Spotless Mind και 0 χρόνια από τότε που ο @ renner4real έκλεψε το look μου. Κλέβοντας από τoν καλύτερο. (Συγνώμη ξανά, @chrishemsworth. Είναι για καλό σκοπό.)”

Απο την άλλη ο Jeremy Renner σχολίασε το tweet του Downey Jr. γράφοντας “Νομίζω κύριοι ότι απλά προσπαθείτε να μοιάσετε με αστυνομικό σε μοτοσικλέτα… Δίνω στον Freddy Merc την ψήφο μου.”

Φαίνεται ότι ο Tom Selleck μπορεί να χρειαστεί να συμμετάσχει στο Twitter μόνο και μόνο για να διευθετήσει αυτή τη διαμάχη μια για πάντα.

Share.

Comments are closed.