Οι 6 καλύτερες κολώνιες για να φοράς στο γραφείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν ψάχνεις για μια καθημερινή κολώνια για να φοράς στο γραφείο, είσαι στο σωστό μέρος.

Ο χειρότερος τύπος σε ένα γραφείο είναι αυτός που μυρίζει άσχημα. Αν στο γραφείο που βρίσκεται δίπλα στο δικό σου, κάθεται ο τύπος που νομίζει ότι το σωστό αρσενικό δεν χρειάζεται να φοράει κολώνια και ότι οι γυναίκες έλκονται απο την μυρωδιά της “βαρβατίλας”, στείλε αυτό τον σύνδεσμο στο Inbox του. Στη συνέχεια, αγόρασε για τον εαυτό σου μια από τις ακόλουθες κολώνιες  – οι οποίες έχουν μια ελαφριά, φιλική προς το περιβάλλον μυρωδιά.

Kiehl’s Musk

Τη δεκαετία του ’50, μια δεξαμενή αυτού του αρώματος βρέθηκε σε ένα φαρμακείο Kiehl, με την ονομασία “Love Oil”. Τώρα βρίσκεται στην αγορά εμφιαλωμένο και γεμάτο φερομόνες.

DS and Durga I Don’t Know What fragrance enhancer

Το Iso E Super, το φρέσκο ​​περγαμόντο και το βέτιβερ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βεβαιωθούν ότι θα σας σταματούν μια φορά την ημέρα στο δρόμο για να σας ρωτούν τι άρωμα φοράτε.

Frederic Malle Cologne Indelible

Μια μοναδική κολώνια η οποία περιβάλλεται από ένα γλυκό άρωμα πορτοκαλιών και θα κάνει αρκετά κεφάλια να γυρίσουν όπου και αν βρεθείτε.

Chanel Bleu de Chanel

Αυτή η κολώνια αντιπροσωπεύει την “Αγία Τριάδα”: καθαρή-μυρωδιά, ακριβή-μυρωδιά, όχι υπερβολική-μυρωδιά.

D&G Grey

Οι οραματιστές πίσω από την πασίγνωστη κολώνια “The One”, δημιούργησαν έναν έξοχο και φρέσκο ξάδελφο της. Έχει μια ζωηρή και έντονη μυρωδιά από γκρέιπφρουτ.

Versace Pour Homme

Με νότες περγαμόντου, λιμοντσέλο, ξύλο κέδρου και ιταλικού σεξαπίλ, η Versace Pour Homme είναι μια υπέροχη κολώνια η οποία θα σε κάνει να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος.

 

Share.

Comments are closed.