Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε πως κουρεύεται εδώ και 25 χρόνια και κανείς δεν τον πίστεψε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ σόκαρε την ανταποκρίτρια του CBS This Morning, Τρέισι Σμιθ, καθώς ισχυρίστηκε ότι εδώ και 25 χρόνια κόβει τα μαλλιά του χρησιμοποιώντας το Flombee, μια συσκευή που έκανε την εμφάνιση της την δεκαετία του ’80 και θυμίζει ηλεκτρική σκούπα, καθώς απορροφά τα μαλλιά μέσω ενός σωλήνα, τα κόβει και στην συνέχεια “καταπίνει” τις τρίχες.

Αν δει κανείς το κιτς θα λέγαμε διαφημιστικό του Flombee, σίγουρα δεν μπορεί να μην γελάσει, καθώς δείχνει ανθρώπους να κουρεύονται μόνοι τους ή να κουρεύουν άλλους με την συσκευή που υπόσχεται “ένα κούρεμα σε στρώσεις επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι”, υπό τους ήχους της ντίσκο της δεκακαετίας του ’80.

Δεν ξέρουμε αν ο Τζορτζ Κλούνεϊ – ο πλούσιος, διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ, Τζορτζ Κλούνεϊ -, ο οποίος διατηρεί σχεδόν δύο δεκαετίες το ίδιο κούρεμα,  έλεγε αλήθεια όταν δήλωνε  “μου παίρνει σχεδόν δύο λεπτά για να κουρευτώ”, καθώς είναι γνωστός για τις φάρσες του – το 2005 αφιέρωσε δύο εβδομάδες από τη ζωή του για τη διοργάνωση ενός ψεύτικου γάμου μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί – η δήλωση του αυτή ωστόσο έκανε πολλούς άντρες να σπεύσουν στην ιστοσελίδα της Flowbee.

Η εταιρεία, η οποία ήδη είχε ένα μεγάλο ποσοστό πωλήσεων φέτος λόγω της πανδημίας, είδε όλα τα προϊόντα της να εξαντλούνται λίγε ώρες μετά την αποκάλυψη του Κλούνεϊ. Αυτό ωστόσο που έχουμε να πούμε εμείς σε όλους τους άντρες που απόκτησαν την συσκευή, είναι ότι το να κόψεις τα μαλλιά σου με ένα Flowbee δεν θα σε κάνει να μοιάζεις με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.


Διαβάστε επίσης: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε γιατί έδωσε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια

Share.

Comments are closed.