Ο Ράφα Ναδάλ κυκλοφόρησε την δική του συλλογή αρωμάτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O σούπερσταρ του τένις, Ράφα Ναδάλ, αποφάσισε να εισχωρήσει στον κόσμο της αρωματοποιίας, λανσάροντας την δική του συλλογή αρωμάτων.

Η συλλογή αρωμάτων που ονομάζεται In All Intimacy έγινε σε συνεργασία με την σύζυγο του Ναδάλ, Μαρία Φραντσέσκα Περέγιο, και τον γαλλικό οίκο αρωματοποιίας Henry Jacques. Ο λόγος που αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα, εκτός από την προτροπή της συζύγου του, ήταν ότι τα αρώματα ήταν πάντα μέρος της ζωής του. “Αν κάνω ένα ντους και δεν έχω άρωμα μαζί μου, δεν νιώθω ολοκληρωμένος. Ήταν μέρος της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό”, δήλωσε στην Vogue o νικητής των 22 τίτλων Grand Slam.

Όσον αφορά τα ίδια τα αρώματα, η αφετηρία έμπνευσης για τον Ναδάλ ήταν τα λαμπερά γαλάζια νερά της πατρίδας του, τη Μαγιόρκα. “Ήθελα κάτι φρέσκο, κάτι καθαρό, κάτι με μια νότα της Μεσογείου” είπε για τα δύο αρώματα που ανέπτυξε. Το ένα έχει σχεδιαστεί για να φοριέται ενώ παίζει τένις και περιλαμβάνει νότες κόλιανδρου, λεμονιού και αρτεμισίας, που συμπληρώνονται από ξύλο κέδρου και δέρμα. Το άλλο είναι ένα πιο συγκρατημένο άρωμα, που εστιάζει στο λουλουδένιο και διακριτικό άρωμα των εσπεριδοειδών. Το άρωμα της Περέγιο από την άλλη, είναι πιο απαλό και έχει νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βιολέτας, τονίζεται με γιασεμί και περγαμόντο, ενώ ενισχύεται από σανταλόξυλο και λευκό μόσχο.

Ο Ναδάλ δήλωσε στην Vogue ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην δημιουργία του αρώματος της συζύγου του. “Ήμασταν στο σπίτι και δοκιμάζαμε πράγματα, συζητούσαμε γι’ αυτά, αλλά σταμάτησα να δίνω οποιαδήποτε συμβουλή, γιατί, στο τέλος της ημέρας, ένα άρωμα είναι κάτι πολύ προσωπικό.”

“Ακόμα και όταν είχα ευκαιρίες να αλλάξω τη ζωή μου και να ζήσω σε άλλα μέρη, πάντα επέστρεφα στη Μαγιόρκα για να είμαι με την οικογένειά μου και τους φίλους που είχαμε από τότε που ήμασταν παιδιά”, σημειώνει ο Ναδάλ. “Θα έχω πάντα μια ισχυρή σχέση με τη φύση και τη θάλασσα”.

Τώρα, οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν ένα μικρό κομμάτι από κάτι που ο Ναδάλ δήλωσε πως αισθάνεται άνετα που το μοιράζεται.

Η συλλογή In All Intimacy είναι τώρα διαθέσιμη σε όλες τις μπουτίκ Henry Jacques παγκοσμίως.


Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μία ματιά σε τρία εντυπωσιακά ρολόγια του Ράφα Ναδάλ

Share.

Comments are closed.