Ο Jamie Dornan είναι το νέο πρόσωπο του Hugo Boss ‘The Scent’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στην νέα εκστρατεία του Boss The Scent με πρωταγωνιστή τον Βορειο-Ιρλανδό ηθοποιό Jamie Dornan.

Η Hugo Boss έχει μια μακρά ιστορία στο να επιλέγει μερικά από τα καλύτερα υποκριτικά ταλέντα της Μεγάλης Βρετανίας ως τα πρόσωπα για εκστρατείες της. Από τους Gerard Butler και Anthony Joshua στους Jonathan Rhys Meyers και Theo James, η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των διάσημων προσώπων του Boss είναι ο Jamie Dornan, ο οποίος θα είναι το πρόσωπο του Boss The Scent.

Αυτό θα πει τέλειος συνδυασμός. Ο Dornan είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο περιζήτητους άνδρες του πλανήτη, ενώ το Boss The Scent γίνεται επιθυμητό μόλις το δοκιμάσεις. Με νότες τζίντζερ, εξωτικών φρούτων maninka και την νέα προσθήκη απολαυστικού κακάο, είναι ένα από τα πιο αρρενωπά αρώματα που μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας. Βγάζοντας εμπιστοσύνη και κομψότητα, αλλά και απίστευτη μυρωδιά (όχι, δεν περιγράφουμε τον Christian Grey), το Boss The Scent είναι το κεντρικό κομμάτι της μάρκας και ο κύριος πρωταγωνιστής της συλλογής αρωμάτων της.

Για την εκστρατεία, ο Dornan συνεργάστηκε με το μοντέλο απο την Ολλανδία, Birgit Kos. Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, ο Dornan είπε: «Για μένα, ο Boss αντιπροσωπεύει την πολυπλοκότητα, την αρρενωπότητα και την κομψότητα. Γι ‘αυτό είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην οικογένεια Boss ως νέος πρεσβευτής των αρωμάτων του».

Share.

Comments are closed.