Κοντινό στα τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως ένα μίνι βιογραφικό, αφού αντιπροσωπεύουν ιδιαίτερες στιγμές της ζωής του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας άνδρας που αξίζει να χριστεί ιππότης για τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο. Εκτός όμως από την αξιόλογη πορεία του στο άθλημα αυτό, θα μπορούσε να τιμηθεί και για τη συμβολή του στη αντρική μόδα, αφού με τις επιλογές και το στυλ του, συνεχώς εμπνέει το κοινό και δημιουργεί τάσεις. Ένα ακόμα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει και ενισχύει την τέλεια εικόνα του, είναι τα τατουάζ του. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως ένα μίνι βιογραφικό, αφού αντιπροσωπεύουν ιδιαίτερες στιγμές της ζωής του.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τατουάζ του:

Το “ηλιακό σύστημα”

Έχοντας σχεδόν υπερκαλύψει το σώμα του, έκανε τατουάζ το ηλιακό σύστημα στο πλαινό μέρος του κεφαλιού του, ένα σημείο που ένα τατουάζ είναι αρκετά εμφανές, ωστόσο μπορεί να καλυφθεί εύκολα με ένα νέο χτένισμα. Θέλει κότσια να χτυπήσεις ένα τατουάζ εκεί, πόσο μάλλον πλανήτες σε τροχιά, και γι ‘αυτό του βγάζουμε το καπέλο.

Το “τριαντάφυλλο”

Μετά τη γέννηση της κόρης του, Χάρπερ, ο Μπέκαμ έγραψε στον λαιμό του τις λέξεις “Pretty Lady” και “Harper”. Αργότερα όμως θεώρησε ότι ένα τατουάζ δεν είναι αρκετό για να δείξει το μέγεθος των συναισθημάτων του για την κόρη του, και έτσι αποφάσισε να προσθέσει ένα τεράστιο τριαντάφυλλο πάνω από το προηγούμενο. Φαίνεται ωραίο και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Λατινικοί Αριθμοί

Όσοι γνωρίζουν το λατινικό σύστημα αρίθμησης, θα ξέρουν ότι ο τεράστιος αριθμός στο μπράτσο του Μπέκαμ είναι το επτά, που είναι ο αριθμός που είχε η φανέλα του όταν έπαιζε ποδόσφαιρο για την Εθνική της Αγγλίας και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια σωστή κίνηση, αφού αυτές οι δυο ομάδες ήταν οι πιο σημαντικές της καριέρας του.

Ο Ιησούς ανυψώνεται από τα Χερουβείμ

Ο Μπέκαμ είναι ένας άνθρωπος με πολλές αγάπες, και μία από αυτές είναι η Αναγεννησιακή τέχνη. Πάνω από το αριστερό μέρος του στήθος του, έχει κάνει τατουάζ την εικόνα του Ιησού να ανυψώνεται από τα Χερουβείμ, ως αναφορά στους τρεις γιους του και την ελπίδα ότι θα τον φροντίσουν στα γηρατειά.

Ο φύλακας Άγγελος

Ένα από τα πιο γνωστά τατουάζ του, το οποίο δεν είναι εμφανές, είναι ο τεράστιος άγγελος που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την πλάτη του και είναι αφιερωμένο στους δυο γιούς του Ρόμεο και Κρουζ.

Το “99” στο μικρό δάχτυλο του χεριού του

Πάνω στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού, υπάρχει ο αριθμός “99”. Είναι η χρονιά που παντρεύτηκε την Βικτόρια Μπέκαμ. Τώρα πλέον σχετίζεται και με την grooming σειρά του, “House 99”.

Για την Βικτώρια

Εννοείται πως θα σταθούμε και στο τατουάζ που έχει κάνει για το άλλο του μισό, και που είναι ένα από τα πιο ωραία. Στο παρελθόν είχε ήδη αναφερθεί στην Βικτώρια γράφοντας το όνομά της στα σανσκριτικά, αργότερα όμως της αφιέρωσε ένα μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερο τατουάζ, με μια γυναίκα με εσώρουχα να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του χεριού του.

Μια κυρία σε ένα δάσος

Ένα ακόμα όμορφο τατουάζ στολίζει το δεξί μέρος του στήθους του Μπέκαμ, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τι σημαίνει για τον ίδιο. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε, είναι ότι είναι ένα μικρό έργο τέχνης.

Το Χελιδόνι

Το χελιδόνι που κάθεται στο χέρι του, είναι ένα old school σχέδιο και είναι τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα τατουάζ του. Σε αντίθεση με τον φύλακα άγγελο στην πλάτη του, αυτό είναι διακριτικό χωρίς να γίνεται κλισέ.

Βλέποντας την συνολική εικόνα των τατουάζ του Μπέκαμ, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μας αρέσουν γιατί υπάρχει μια ισορροπία σε ό,τι έχει φτιάξει επάνω του.

Share.

Comments are closed.