Ένα δώρο κατάλληλο για ένα βασιλιά ή μια βασίλισσα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Clive Christian είναι ο πολυτελής οίκος αρωμάτων που πάντα θα κυριαρχεί…

Ως ο μοναδικός οίκος αρωμάτων που του έχει χορηγηθεί με μοναδικό τρόπο το δικαίωμα να χρησιμοποιεί πώματα στο σχήμα της κορώνας της Βασίλισσας Βικτώριας, ο Clive Christian γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Έτσι, αυτή την εορταστική περίοδο, γιατί να μην χαρίσετε στον εαυτό σας ή σε κάποιον που αγαπάτε, ένα δώρο κατάλληλο για έναν βασιλιά ή μια βασίλισσα;

Αυτά είναι τα μπουκάλια που πρέπει να αναζητήσετε…

Δεν εξασθενούν…

Η συλλογή αρωμάτων του οίκου συνδυάζει τα καλύτερα πολυτελή υλικά από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας αρώματα τα οποία είναι τόσο διακριτικά, όσο ο φορέας τους και, κυρίως, διαρκούν έχουν μεγάλη διάρκεια (διαρκούν μέχρι και 10 ώρες χωρίς να χάσουν τη δύναμη τους).

Αυτό οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση αρώματος σε κάθε μπουκάλι – ο μέσος όρος ενός eau de parfum περιέχει 15%, ενώ ένα άρωμα Clive Christian περιέχει 20-25%. Χάρη σε αυτό, ένα μπουκάλι Clive Christian είναι η ιδανική επιλογή αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα δώρο αυτά τα Χριστούγεννα.

Το τέλειο δώρο…

Ένα άρωμα είναι το ιδανικό δώρο, εξαιτίας της δυνατότητας του να επαναφέρει όμορφες αναμνήσεις, και τα αρώματα Clive Christian, έχουν ακόμα περισσότερο αυτή τη δυνατότητα, καθώς αποτελούνται από τα πιο πολύτιμα και σπάνια συστατικά που μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο.

Η μακροζωία τόσο αυτού του ιστορικού οίκου όσο και των αρωμάτων που δημιουργεί, είναι η τέλεια δήλωση δέσμευσης σε όσους αγαπάτε περισσότερο…

Για αυτόν ή αυτήν…

Τα αρώματα μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε ανδρικά και γυναικεία, και ο Clive Christian προσφέρει τώρα το Original Collection gift set, παρέχοντας και τα δύο ως ένα ζευγάρι άριστα συμπληρωματικών αρωμάτων. Για το σετ αυτό ο οίκος αναφέρει: “Αυτό το σετ αποτελεί παράδειγμα της σχέσης αγάπης μεταξύ των αρωμάτων, τα οποία είναι εξαιρετικά χώρια και αξιοσημείωτα μαζί.”

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα άρωμα για τον εαυτό σας αυτή την εποχή, το αγαπημένο μας είναι το C Woody Leather, το οποίο εμπνεύστηκε από τα άγρια ​​παράκτια τοπία της Σκωτίας, στα οποία μεγάλωσε ο Clive. Ιδανικό για να προσθέσετε ένα άγγιγμα γοτθικού ειδυλλίου σε αυτές τις σκοτεινές, χειμωνιάτικες μέρες.


Διαβάστε επίσης: 6 αρώματα για άνδρες κάθε ηλικίας

Share.

Comments are closed.