Δείτε το “Hippie” κούρεμα του Brad Pitt και τις καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εάν αποφεύγετε τον κουρέα σας, οι καλύτερες εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας μπορεί να σας εμπνεύσουν και να κλείσετε ένα ραντεβού, για ανανέωση του look σας.

Το φριζαρισμένο Flat Top του Jon Hamm

Εάν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση για ένα high fade κούρεμα, που δεν περιλαμβάνει ξεθώριασμα ή ξυράφι, επιτρέψτε στον Jon Hamm να σας παρουσιάσει το fuzzy flat-top. Αυτό το κούρεμα διατηρεί το στρατιωτικό στυλ του fade, αλλά χρειάζεται λιγότερο προϊόν, και έχει πιο κοντό μήκος στα πλαινά και στην κορυφή, γεγονός που διευκολύνει τη διαχείριση του. Αυτό το κούρεμα το προτιμούν όσοι θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στο επάνω μέρος των μαλλιών τους.

Τα κυματιστά μαλλιά του Steven Yeun

Ο Steven Yeun είναι συχνή επιλογή της στήλης των θεών του grooming λόγω του μοτίβου των μαλλιών του που είναι η χρυσή τομή στα ανδρικά κουρέματα. Αν ανήκετε στους άντρες με παχιά, μαύρα, κυματιστά μαλλιά και ψηλά ζυγωματικά, πρέπει να αποκτήσετε αυτό το κούρεμα.

Τα γκρίζα μαλλιά του Ben Affleck

Ένα κοντό, σχεδόν buzz-cut κούρεμα φαίνεται καλό σε άνδρες όλων των ηλικιών και αν αμφιβάλλετε κοιτάξτε τον πρόσφατα κουρεμένο 46χρονο Ben Affleck. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανένα καλύτερο τρόπο για να αναδείξετε τα γκρίζα σας μαλλιά (και τα aviator γυαλιά ηλίου) παρα μόνο με αυτό το μήκος. Τούτου λεχθέντος, ακολουθήστε τα χνάρια του πρώην Μπάτμαν και μην τα ξυρίσετε τελείως – ο χειμώνας έρχεται.

Το μούσι -Είμαι σοβαρός σκηνοθέτης τώρα- του Jonah Hill

Μας άρεσε όταν ο Jonah Hill άφησε τα μαλλιά του να μακρύνουν και να δείχνουν άγρια, αλλά η πρόσφατη στροφή του ηθοποιού προς το στυλ των μαλλιών του Julian Schnabel, ίσια μαλλιά, μεγάλη γενειάδα, χρωματιστά γυαλιά – είναι επίσης μια άποψη την οποία ξεκάθαρα στηρίζουμε. Ειδικά όταν είναι συνδυασμένο με μπλε απο πάνω εώς κάτω, το οποίο είναι ένα αναζωογονητικό και εκλεπτυσμένο στυλ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένο look του.

Οι σωστές κινήσεις του Gucci Mane

Ο Gucci Mane μπορεί να έχει περισσότερο μελάνι στο προσώπο του απ’ όσο ο Post Malone και ο Lil Pump μαζί, αλλά δείχνει σε αυτόν σαν ένα είδος τέχνης παρά σαν γκράφιτι. Συνδυάστε το με το γεγονός ότι το κούρεμα του είναι καθαρό και κλασικό – με ελαφρώς μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή και πιο κοντά πλαινά που φτάνουν ομαλά στην -σχεδόν- γενειάδα του. Ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η ιστορική αναδρομή του Brad Pitt

Ο Brad Pitt προσθέτει μια ακόμα εγκοπή στη ζώνη του grooming του με το Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino. Θα λέγαμε ότι αυτό το μακρύ, σε στρώσεις στυλ των μαλλιών του είναι πολύ 1969 για να ταιριάξει στην πραγματική ζωή, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι το τωρινό κούρεμα του Justin Bieber, απλά λουσμένο και χτενισμένο.

Share.

Comments are closed.