Δείτε ποιοι celebrities αφήνουν γένια όσο είναι σε καραντίνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα επίπεδα της πλήξης έχουν χτυπήσει “κόκκινο”, και τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται “τριχωτά” εκεί έξω παιδιά… ή μάλλον εκεί μέσα.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως τίθενται εθελοντικά σε αυτό-απομόνωση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και αρχίζουν και εφευρίσκουν κάθε είδους τρόπους να διασκεδάσουν όσο είναι κλεισμένοι στο σπίτι. Έτσι, πολλοί είναι οι άντρες που απόφάσισαν να αφήσουν γένια όσο είναι σε καραντίνα (θυμίζει λίγο Movember), με πολλούς από αυτούς μάλιστα να είναι celebrities.

Ο Τζιμ Κάρεϊ για παράδειγμα, ανακοίνωσε πρόσφατα στο Twitter ότι θα αφήσει τα γένια του να μεγαλώσουν “μέχρι να επιστρέψουμε όλοι στη δουλειά”. Μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, προσκαλώντας και άλλους άντρες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του με το hastang #letsgrowtogether.

Φυσικά ο Κάρεϊ δεν ήταν ο μόνος διάσημος άντρας που αποφάσισε να αφήσει γένια όσο είναι σε καραντίνα, καθώς ο Γουίλ Σμιθ ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram, στο οποίο προσθέτει γένια στον εαυτό του σε σκηνές από ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, ενώ o ΛεΜπρόν Τζέιμς σε ένα βίντεο συγκρίνει την γενειάδα του με αυτή του “Ναυαγού” Τομ Χανκς. Τέλος, ο Κέβιν Χαρτ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, λέγοντας ότι πάντα είχε λευκές τρίχες, αλλά τις έβαφε, ωστόσο τώρα δεν δουλεύει και είπε f@ck it!

 

View this post on Instagram

 

Who else lettin’ their beard grow out?!

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Όπως καταλαβαίνετε, η μη δυνατότητα της πρόσβασης σε κουρέα σε συνδυασμό με την πλήξη, οδηγεί σε τέτοια αποτελέσματα. Περιμένουμε να δούμε πολλά ακόμα αντίστοιχα παραδείγματα τις επόμενες εβδομάδες και ίσως το δοκιμάσουμε και εμείς.

 

View this post on Instagram

 

“I’m looking like Tom Hanks off Cast Away” 😂 (via @kingjames)

A post shared by Eurohoops.net (@eurohoops_official) on

Διαβάστε επίσης: Το σκουώτ είναι η μόνη άσκηση που χρειάζεσαι τώρα που είσαι σε καραντίνα

Share.

Comments are closed.