Αυτό το άρωμα θα σας πάει πίσω στο καλοκαίρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποδράστε από τις χειμωνιάτικες μέρες με την τελευταία δημιουργία από αυτή τη θρυλική μάρκα καλλωπισμού του Λονδίνου…

Παγκοσμίως διάσημη για τα premium προϊόντα ανδρικού καλλωπισμού, τα αξεσουάρ ξυρίσματος, τα εκλεκτά αρώματα και τη δερμάτινη συλλογή – ο πλήρης κατάλογος της Czech & Speake προσφέρει κομμάτια σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή λίγο πιο πολυτελή.

Τώρα, με την τελευταία προσθήκη του Villa Ausonia στο ρεπερτόριο των αρωμάτων της, αυτή η κλασικά βρετανική μάρκα είναι έτοιμη να σας μεταφέρει στη Νότια Γαλλία…

Όλοι γνωρίζουν ότι ένα signature άρωμα είναι ένα βασικό στοιχείο στο οπλοστάσιο του κάθε άνδρα. Ένα ωραίο άρωμα ανακαλεί μνήμες, κάνει μια μόνιμη εντύπωση και μπορεί να μεταφέρει αυτόν που το φοράει, από μια βροχερή μέρα στο Λονδίνο στην ​​ηλιόλουστη ακτογραμμή του Ατλαντικού. Ως εκ τούτου, για την Czech & Speake, στην τέχνη της παραγωγής αρωμάτων κυριαρχεί η αλχημεία.

Με το πιο πρόσφατο άρωμά της, Villa Ausonia, η Czech & Speake έκανε ένα νεύμα στον πρώτο Ρωμαίο Κυβερνήτη που έφερε αμπέλια στο Μπορντό από τη Ρώμη και το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα που συνδυάζει την ιστορία με τις γοητευτικές μυρωδιές του ωκεανού.

Σχεδιασμένο για να προσομοιώνει την αναζωογονητική ατμόσφαιρα απο το αεράκι του Ατλαντικού και το μεθυστικό άρωμα του πευκοδάσους – το Villa Ausonia είναι έτοιμο να σας μεταφέρει κατευθείαν στους καλοκαιρινούς μήνες που τώρα μοιάζουν να είναι μια απομακρυσμένη μνήμη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.