7 ξυριστικές μηχανές για να επενδύσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μερικοί σίγουρα δεν αγαπάτε το ξύρισμα καθώς το θεωρείτε βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά απαραίτητη. Ωστόσο δεν θα χρειαστεί να ξανανιώσετε το ίδιο συναίσθημα αν επενδύσετε σε μια απο τις παρακάτω ξυριστικές μηχανές, οι οποίες έχουν πολλές δυνατότητες βοηθώντας στο να γίνει το ξύρισμα και όχι μόνο, πιο ευχάριστη διαδικασία, απομακρύνωντας οποιαδήποτε ενοχλητική τριχοφυΐα.

Braun 9290CC Wet&Dry Ξυριστική Μηχανή

Η ξυριστική μηχανή Braun 9290CC Wet&Dry είναι αποδεδειγμένα η πιο αποτελεσματική και άνετη ξυριστική μηχανή στον κόσμο, σε γένια τριών ημερών και διαθέτει σύστημα Clean&Charge για αυτόματο καθαρισμό και φόρτιση.

€479,00

Philips S9111/31 Ξυριστική Μηχανή

Η ξυριστική μηχανή 9000 με τη μοναδική τεχνολογία ανίχνευσης περιγράμματος προσφέρει εξαιρετική κάλυψη σε κάθε καμπύλη του προσώπου και το σύστημα V-Track καθοδηγεί τις τρίχες στην καλύτερη θέση κοπής για το καλύτερο αποτέλεσμα

€369,00

Braun CoolTec CT4s

Η ξυριστική μηχανή Braun CT4S Cooltec με τεχνολογία ενεργής ψύξης δροσίζει αυτόματα το δέρμα ενώ ξυρίζεσαι και με το προσαρμοζόμενο σύστημα κοπής 3 επιπέδων προσφέρει αποτελεσματικό βαθύ ξύρισμα.

€189,90

Panasonic ERGK60 Ξυριστική Μηχανή Σώματος

Ξυριστική σώματος Panasonic ERGK60 με εργονομική σχεδίαση για εύκολο κράτημα και κατάλληλη για υγρό και στεγνό ξύρισμα.

€89,90

Philips BG2028/15 Ξυριστική Μηχανή Σώματος

Ξυριστική σώματος Philips BG2028/15 για αποτελεσματικό τριμάρισμα, άνετο ξύρισμα και με στρογγυλεμένες υποαλλεργικές άκρες για προστασία του δέρματος.

€52,90

Moser Li-Pro Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή

Επαγγελματική κουρευτική μηχανή Moser Li-Pro με DC μοτέρ 5.200 στροφών/λεπτό, με περιστροφικό οπλισμό, κεφαλή κλειστού τύπου, προηγμένη μεταλλική επίστρωση σώματος μηχανής, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικό φινίρισμα.

€179,90

Wahl Color Pro Lithium Κουρευτική Μηχανή

Η Wahl Color Pro Lithium είναι μία πανίσχυρη κουρευτική μηχανή ρεύματος/επαναφορτιζόμενη, που συνιστάται για μοντέρνα κουρέματα και επαγγελματικά «σβησίματα». Εύκολο κούρεμα χάρη στα χρωματιστά χτενάκια.

€129,90

Share.

Comments are closed.