5 λάθη που (δυστυχώς) σε κάνουν να δείχνεις αστείος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όσον αφορά την grooming ρουτίνα τους, πολλοί άνδρες δύσκολα αλλάζουν συνήθειες, γιατί όπως τραγουδάει ο Μικ Τζάγκερ: “Old Habits Die Hard”, που σημαίνει ότι δύσκολα παρατάς κάτι που κάνεις πολύ καιρό.

Έτσι, εάν εξακολουθείς να βάζεις πολύ προϊόν στα μαλλιά σου για να ανταγωνιστείς έναν 11χρονο σε μια σχολική γιορτή, το μόνο που καταφέρνεις είναι η αλόγιστη σπατάλη του προϊόντος και, φυσικά, κάθε προσπάθεια σου να κερδίσεις το αντίθετο φύλο θα πάει χαμένη.

Αν ο σκοπός σου είναι να προσελκύσεις το γυναικείο φύλο, θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις τα παρακάτω πιο συνηθισμένα grooming λάθη, τα οποία σύμφωνα με τους πραγματικούς εμπειρογνώμονες, δηλαδή τις γυναίκες, σαμποτάρουν την εικόνα σου.

Λάθος Νο. 1: Προσπαθείς να καλύψεις την φαλάκρα σου

Όταν οι άνδρες προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν την φαλάκρα τους με διάφορα τεχνάσματα, όπως με περουκίνι ή ένα καπέλο, δείχνει χαμηλή αυτοπεποίθηση και δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσουν μια γυναίκα.

Λύση:

Είμαστε υπέρ στο να αποδεχτείς την φαλάκρα σου, αν ωστόσο επιμένεις να κάνεις κάτι γι’ αυτό, υπάρχουν ένα σωρό σαμπουάν ενίσχυσης των τριχοθυλακίων στην αγορά για να δοκιμάσεις. Μην ξεχνάς ότι μερικοί από τους πιο σέξι άνδρες στον πλανήτη έχουν φαλάκρα.

Λάθος Νο. 2: Βάζεις πολύ προϊόν στα μαλλιά σου

Καμία γυναίκα δεν θέλει να ζει με τον τρόμο ότι κυκλοφορεί με έναν άντρα που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γίνει παρανάλωμα του πυρός γιατί έχει αδειάσει το μισό προϊόν styling στα μαλλιά του!

Λύση:

Τα άκαμπτα μαλλιά δεν ήταν ποτέ ελκυστικά για το αντίθετο φύλλο, εκτός αν είσαι ο Τζον Τραβόλτα στο “Grease”. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν styling, όπως κερί ή πάστα, τα οποία θα δώσουν μια φυσική όψη στα μαλλιά σου.

Λάθος Νο. 3: Πειραματίζεσαι με τα γένια σου

Μην κάνεις πειράματα με τα γένια σου γιατί δεν ταιριάζουν όλα τα στυλ σε όλα τα πρόσωπα, εκτός και αν είσαι ο Μπραντ Πιτ, οπότε μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις.

Λύση:

Θέλει προσοχή και μελέτη πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε με τις τρίχες του προσώπου σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις στον σωστό εξοπλισμό και στην συνέχεια να περιποιηθείς το πρόσωπο σου, πάντα με γνώμονα αυτό που του ταιριάζει. Μην ξεχνάς ότι τα γένια θέλουν συνεχή περιποίηση, οπότε αν σκοπεύεις να τα αφήσεις να μεγαλώσουν, θα πρέπει είσαι επιμελής.

Λάθος Νο. 4: Βγάζεις πολύ τα φρύδια σου

Το καταλαβαίνουμε να θέλεις να έχεις δύο φρύδια και όχι αυτό που πολλοί αποκαλούν μονόφρυδο, ωστόσο αν αποφασίσεις να τα βγάλεις μόνος σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρεις τι κάνεις και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά.

Λύση:

Αν θέλεις τόσο πολύ να απαλλαγείς από μερικές τρίχες στα φρύδια σου, γιατί θεωρείς ότι είναι τόσο πυκνά που χαλάνε το look σου, επισκέψου έναν ειδικό για να τα περιποιηθεί κατάλληλα.

Λάθος Νο. 5: Βάζεις πολύ άρωμα

Αν δεν θέλεις να προχωράς στον δρόμο και να γυρίζουν τα κεφάλια προς το μέρος σου λες και περνά ο Πέπε λε Πιου, καλό θα είναι να είσαι μετριοπαθής με το αγαπημένο σου άρωμα. Το “Less is more” δεν βγήκε τσάμπα!

Λύση:

Για να μην εξουδετερώσεις την γυναίκα που κάθεται απέναντι σου, καλό θα είναι να βρεις ένα άρωμα το οποίο θα γίνει η υπογραφή σου και θα σε κάνει να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα με έναν ψεκασμό. Σίγουρα το βρεις ένα άρωμα που να σου ταιριάζει δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αν θέλεις μερικές ιδέες, δεν έχεις παρά να δεις τις δικές μας προτάσεις.


Διαβάστε επίσης: Πέντε βήματα για να αποτρέψεις την τριχόπτωση

Share.

Comments are closed.