4 αρώματα που θα σας “μεταφέρουν” κατευθείαν στο καλοκαίρι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μόνο που ονειρεύονται οι περισσότεροι άνθρωποι αυτή την στιγμή είναι να λήξει η καραντίνα και να επανέλθει μια κανονικότητα στην ζωής μας. Ακόμα δεν ξέρουν αν θα καταφέρουν να πάνε κάπου διακοπές αυτό το καλοκαίρι, όλοι ώστόσο ονειρεύονται ένα ταξίδι με σκάφος, μια βόλτα στην παραλία, ακόμα και την χαλάρωση σε μια αιώρα πίνοντας μια παγωμένη μπύρα.

Μέχρι να δούμε τι πρόκειται να γίνει, αυτά τα μοναδικά αρώματα θα κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις σας από τις προηγούμενες σας διακοπές ή θα σας μεταφέρουν νοητά σε έναν νέο υπέροχο καλοκαιρινό προορισμό.

Pacific Rock Moss

Η Goldfield & Banks με έδρα την Αυστραλία, χρησιμοποιεί γαλλικές τεχνικές για να ενσωματώσει τα αρωματικά βότανα που προέρχονται από την Αυστραλία σε μπουκάλια αρωμάτων. Το Pacific Rock Moss φέρνει στο μυαλό μια παραθαλάσσια βόλτα στη Νέα Νότια Ουαλία. Είναι ένα θαλασσινό άρωμα με κίτρο και λίγο μόσχο.


Sel Marin

Δημιουργημένο από τον James Heeley, το Sel Marin είναι ένα από τα πιο κομψά αρώματα με βάση το νερό, που έχετε μυρίσει. Οι κορυφαίες νότες του λεμονιού συναντούν την πικράδα της φλούδας του και αναμειγνύονται με μια εσάνς αλατισμένου θαλασσινού αέρα. Είναι ένα άρωμα που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε περάσει μια αξέχαστη μέρα κολυμπώντας στη Μεσόγειο.


Virgin Island Water

Αυτό το ονειροπόλο μείγμα από την House of Creed, χαρακτηρίζει το τζαμαϊκανό lime και η καρύδα πάνω από τις βασικές νότες του Tonkin και του τροπικού ξύλου. Μυρίζει όπως εκείνη η στιγμή των διακοπών όταν οι άνεμοι της καραϊβικής σας ξυπνούν απαλά από τον υπνάκο σας και χαρούμενοι συνειδητοποιείτε ότι είναι ακόμα νωρίς το απόγευμα και ότι απέχετε μόνο λίγα βήματα από την δελεαστική θάλασσα.


Agave

Η μπλε αγαύη δεν είναι πλέον μόνο για τα ποτά, χάρη στην εμπνευσμένη ομάδα της Coqui Coqui στο Μεξικό, που παίρνουν τα συστατικά των αρωμάτων τους από την χλωρίδα της περιοχής του Γιουκατάν. Αυτό το άρωμα είναι τολμηρό και επιθετικό, με μια μοναδική καπνιστή γλυκύτητα που αφήνει τον κόσμο να πιστεύει ότι μόλις επιστρέψατε από κάποιο εξωτικό μέρος.


Διαβάστε επίσης: 8 κλασικά αρώματα που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα

Share.

Comments are closed.