10 προϊόντα για σένα που θέλεις ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκτός από την ενυδάτωση, η απολέπιση είναι εξίσου απαραίτητη για κάθε άντρα που θέλει ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο. Η βαθιά απολέπιση που προσφέρουν τα προϊόντα που θα βρείτε εδώ, σε συνδυασμό με την κλινικά ελεγμένη δράση τους, εξασφαλίζουν τον καθαρισμό των πόρων χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς, ενώ εξαλείφουν τις ατέλειες της επιδερμίδας, χτυπώντας το πρόβλημα στη ρίζα του.

Πρόκειται για προϊόντα που δημιουργούν το κατάλληλο έδαφος και προετοιμάζουν την επιδερμίδας σας ώστε να δεχτεί και να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά της ενυδατικής σας κρέμας.

Εδώ είναι 10 από τα καλύτερα scrubs προσώπου που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά:

DOVE MEN+CARE

Deep Clean Plus Face Scrub

Για έναν κλασικό καθαρισμό προσώπου, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με το Dove Men+Care. Χρησιμοποιείστε το μετά απο μια προπόνηση και όταν είστε ιδιαίτερα ιδρωμένος για να καθαρίσετε τους πόρους του προσώπου σας.

EVERY MAN JACK

Face Scrub

Κάνοντας απολέπιση ενώ τα γένια του προσώπου σας μεγαλώνουν, μπορεί πραγματικά να αποτρέψει το γύρισμα των τριχών. Αυτό το scrub είναι κατασκευασμένο για να βοηθήσει.

MARIO BADESCU

Almond & Honey Face Scrub

Τα προϊόντα προσώπου Mario Badescu είναι ιδανικά για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας – και το scrub προσώπου της μάρκας μυρίζει υπέροχα.

BAXTER OF CALIFORNIA

Facial Scrub

Χρησιμοποιήστε αυτό το scrub μια φορά την εβδομάδα για να βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο σας θα είναι καθαρό χωρίς να σας ξεραίνεται.

CLINIQUE

Exfoliating Scrub

Εάν το πρόσωπο σας τείνει να “μπλοκάρει” εύκολα, το απολεπιστικό της Clinique είναι φτιαγμένο για λιπαρά και με ανοικτούς πόρους δέρματα.

DTRT

First Thing First Face Scrub

Το DTRT είναι ιδανικό για μια καλή (και εύκολη) απολέπιση της επιδερμίδας. Διαθέτει σπόρους βερίκοκου και μαροκινό πηλό, τα οποία δεν είναι υπερβολικά σκληρά στο δέρμα.

KIEHL’S

Facial Fuel Energizing Scrub

Εάν θέλετε να νιώσετε την επιδερμίδα σας πολύ ζωντανή, το scrub απο την Kiehl είναι αυτό που ψάχνετε. Περιέχει καφεΐνη και εσπεριδοειδή, ώστε να δώσει στο πρόσωπο σας μια έκρηξη ενέργειας.

JACK BLACK

Face Buff Energizing Scrub

Εάν είστε ο τύπος του άντρα που θέλει να κάνει απολέπιση μια στο τόσο,  μια μικρή ποσότητα από το συγκεκριμένο scrub φτάνει για να καλύψει ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας του προσώπου σας, και έτσι θα σας κρατήσει πολύ καιρό.

ANTHONY

Facial Scrub

Ορισμένα scrub προσώπου μπορεί να είναι σκληρά σε κανονικό ή ξηρό δέρμα. Αυτό έχει ένα μείγμα αλόης και χαμομηλιού προκειμένου να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας σας.

MALIN + GOETZ

Jojoba Face Scrub

Αυτό το scrub από την Malin + Goetz διατηρεί την ισορροπία του ph της επιδερμίδας και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο δέρματος.


Διαβάστε επίσης: 5 αρώματα που θυμίζουν την μυρωδιά του αέρα μετά την βροχή

Share.

Comments are closed.