Ο Roger Federer διατηρεί τα μαλλιά του Θεού του τέννις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεταξύ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, του US Open και του Φεστιβάλ Afropunk, αυτή την εβδομάδα είδαμε πολλά looks που μας κέρδισαν.

Η Black-Tie γενειάδα του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling κυκλοφορεί συνήθως με αξύριστο look, αλλά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτήν την εβδομάδα εμφανίστηκε με περισσότερα γένια. Ίσως είναι η ηλικία του, ίσως είναι το άψογο λευκό του σακάκι, ίσως είναι το γεγονός ότι είναι ο Ryan Gosling και μπορεί να κάνει ακόμη και τα πετροπλυμένα τζιν να φαίνονται τέλεια, εμείς πάντως εκτιμήσαμε αυτή του την εμφάνιση.

Τα κοτσιδάκια του Miguel

Τον Miguel τον έχουμε αναφέρει αρκετές φορές αλλά, και πάλι, δεν μπορούμε να μην ξαναναφέρθουμε σε αυτόν. Από τις κόκκινες κερασί αποχρώσεις στο χαβανέζικο πουκάμισό του, στο γεγονός ότι απλά αράζει στα παρασκήνια με τα πόδια του απλωμένα και τα χέρια του διπλωμένα σαν αφεντικό, αυτός ο τύπος είναι ο ορισμός του cool. Όταν έχετε κοτσιδάκια που σας δίνουν ένα cool χαλαρό στυλ δεν αποκλείεται να χαρακτηριστείτε είδωλο. Με ένα ξυρισμένο κεφάλι δεν μπορείτε να το πετύχετε αυτό.

Τα κοντά φιλαριστά μαλλιά του Bradley Cooper

Το κομψό κούρεμα του Bradley Cooper είναι τόσο τέλειο και δεν έχει αντιγραφεί αρκετά εάν μας ρωτήσετε. Βλέποντάς το από το πλάι σας επιτρέπει να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά του. Τα μαλλιά του είναι ελαφρώς φιλαριστά στο πλαί και πυκνά με αρκετό μήκος στην κορυφή για να μπορούν να σταθουν επάνω. Λίγο μακρύτερα και δεν θα στεκόντουσαν, λίγο πιο κοντά και θα ήταν μια επίπεδη κορυφή.

Τα κυματιστά μαλλιά του Alessandro Borghi

Ο ιταλός ηθοποιός Alessandro Borghi ήταν ένας ακόμα στυλάτος άντρας στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας που ξεχώρισε. Το δίκουμπο κοστούμι του είναι πολύ ωραίο, αλλά τα μπλε του γυαλιά, τα κυματιστά μαλλιά και το ανοιχτό του πουκάμισο καθιστούν το όλο θέμα πολύ λαμπερό και κατάλληλο για την παραλία. Αυτό θα πρέπει να είναι μια υπενθύμιση ότι μπορείτε και πρέπει να αλλάζετε τη προσωπική σας περιποίηση για να συμπληρώσετε το σύνολο σας ή να ταιριάζετε με τον προορισμό σας.

Το απαλό ντεγκραντέ του John Legend

Έχουμε επαινέσει το στυλ του John Legend πολλές φορές, αλλά δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε σύντομα. Όχι τουλάχιστον όσο το ντεγκραντέ και κοντοκουρεμένο look του μοιάζει τόσο ακριβές, μαλακό και φυσικό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη γραμμή των μαλλιών του Legend, η οποία είναι τέλεια χωρίς να φαίνεται αφύσικη.

Το μήκος του Θεού του τένις Roger Federer

Το χαρακτηριστικό bowl κούρεμα του Hugh Grant που επέλεξε να κάνει ο σουηδός μαέστρο μπορεί να μην είναι τόσο άγριο ​​όσο ήταν του Agassi, του McEnroe, του Borg ή του Becker, αλλά οι καιροί άλλαξαν.

Το Buzz-Cut του Dave Bautista

Ο πυγμάχος που έγινε ηθοποιός σε ταινίες δράσης, ο Dave Bautista, που πρόσφατα αναγνώρισε την ήττα του ενάντια στα αραιά μαλλιά και τα ξύρισε όλα. Ο Dude φαίνεται 100 φορές πιο όμορφος τώρα, και για να μην αναφέρουμε ακόμα πιο άγριος από πριν. Δεδομένου ότι δεν έχει πλήρη τριχόπτωση σε κάποια περιοχή, ο Bautista μπορεί να αφήσει να μεγαλώσουν τα μαλλιά του λίγο περισσότερο απ’ ό,τι οι υπόλοιποι. Σε έναν τύπο που είναι τόσο μυώδης, προσθέτει κάποια ισορροπία στο look του. Αυτά τα γυαλιά βοηθούν επίσης.

Share.

Comments are closed.