Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ: Ο ρόλος που δεν θα αναλάμβανε να υποδυθεί ο αγαπημένος μας σεφ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, η πολυεπίπεδη ερμηνεία του οποίου στην σειρά “The Bear” έχει γοητεύσει τους θεατές παγκοσμίως, παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένας ρόλος που δεν θα αναλάμβανε.

Ο γεννημένος στο Μπρούκλιν ηθοποιός, ο οποίος έχει λάβει πληθώρα επαίνων για την ερμηνεία του ως ασταθής, ταραγμένος, μυστηριώδης και τελειομανής σεφ στο επιτυχημένο δράμα του FX, ισχυρίστηκε ότι δεν θα αναλάμβανε να υποδυθεί τον James Bond, καθώς πιστεύει πως ο επόμενος πράκτορας 007 πρέπει να είναι Βρετανός.

Κατά την διάρκεια ενός βίντεο για το British GQ, ο Γουάιτ απάντησε σε ένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το αν θα ήταν ανοιχτός να αναλάβει τον ρόλο.

“Ξέρουμε αν ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ μπορεί να κάνει βρετανική προφορά; Ακούστε με… τι θα λέγατε να είναι ο επόμενος 007;” έγραψε στο Twitter ένας θαυμαστής, με τον Άλεν να απάντά:

“Δεν θα το έκανα αυτό στον κόσμο. Είμαι πραγματικά τεράστιος θαυμαστής του 007 και δεν το θέλω αυτό για μένα. Στην πραγματικότητα, ένας Αμερικανός δεν πρέπει να παίζει τον 007 γενικά, ακόμα κι αν αυτός είμαι εγώ. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αλλά αυτό είναι πολύ κολακευτικό.”

Η μακροχρόνια παραγωγός του franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είχε πει στο παρελθόν ότι το Bond 26 θα είναι μια “ολική επανεφεύρεση” του χαρακτήρα, ωστόσο, ακόμα κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι ελάχιστα γνωστά για την 26η ταινία, είναι αρκετοί οι ηθοποιοί που αναφέρθηκαν ότι διεκδικούν τον ρόλο του 007 τα τελευταία χρόνια.

Ενώ υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του James Bond, ο Γουάιτ, τουλάχιστον, είναι φαινομενικά χαρούμενος που παραμένει θαυμαστής του franchise και όχι συμμετέχων.


Διαβάστε επίσης: Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι ο λόγος που πρέπει να δεις την σειρά “The Bear”

Share.

Comments are closed.