Τζέιμς Κάμερον: “Αρκετά με το streaming! Κουράστηκα να κάθομαι στον κ**ο μου!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καθώς το “Avatar: The Way of Water” πλησιάζει το όριο των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office, ο Τζέιμς Κάμερον είπε πως η επιτυχία της ταινίας του είναι μια υπενθύμιση ότι οι κινηματογραφόφιλοι εξακολουθούν να εκτιμούν τη θεατρική εμπειρία σε μια εποχή που κυριαρχεί το streaming.

Το “The Way of Water” έχει κερδίσει πάνω από 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή τη στιγμή κατατάσσεται ως η έβδομη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις που έγιναν ποτέ. Η ταινία κατατάσσεται ως η πέμπτη μεγαλύτερη διεθνής κυκλοφορία πίσω από τα “Avatar”, “Avengers: Endgame”, “Τιτανικός” και “Avengers: Infinity War”. Αυτό σημαίνει ότι ο Κάμερον έχει σκηνοθετήσει τρεις από τις πέντε μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Όταν ρωτήθηκε από το Variety για αυτά τα στατιστικά κατά τη διάρκεια του pre-show των Χρυσών Σφαιρών την Τρίτη, ο διάσημος σκηνοθέτης είπε “Δεν το σκέφτομαι με αυτούς τους όρους. Το βλέπω από το πρίσμα ότι γυρνάμε πίσω στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο. Επιστρέφουν στις αίθουσες ακόμη και στην Κίνα που έχουν ξανά μια αύξηση των κρουσμάτων COVID. Λέμε ως κοινωνία: ‘Το χρειαζόμαστε αυτό! Θέλουμε να πηγαίνουμε σινεμά’ Αρκετά με το streaming! Κουράστηκα να κάθομαι στον κ**ο μου’.”

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Κάμερον απευθύνθηκε στους κινηματογραφόφιλους που στέλνουν μηνύματα κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης ταινιών στον κινηματογράφο. “Χάνουν το νόημα”, είπε ο σκηνοθέτης. “Όταν πηγαίνουμε στον κινηματογράφο, κάνουμε μια συμφωνία με τον εαυτό μας: να έχουμε αμέριστη προσοχή για μερικές ώρες. Έχει να κάνει με το να βυθιστείς… να επιλέξεις να δεσμευτείς σε αυτό εκ των προτέρων”, πρόσθεσε.


Διαβάστε επίσης: Ο Τζέιμς Κάμερον έχει ήδη γυρίσει τα Avatar 3 και 4 για να αποφύγει το φαινόμενο “Stranger Things”

Share.

Comments are closed.