Τομ Κρουζ: Έκλεψε αλκοόλ και δεν έγινε ιερέας…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν γίνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς και μια από τις πιο συναρπαστικές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, ο Τομ Κρουζ σκόπευε να γίνει ιερέας της καθολικής εκκλησίας.

Πολύ πριν ασπαστεί τη σαϊεντολογία, αλλά και ακόμα πριν γίνει ηθοποιός, ο 60χρονος σταρ πίστευε πολύ στην Καθολική εκκλησία και ήθελε να γίνει ιερέας. Από μικρό παιδί τον γοήτευε η εκκλησία και μάλιστα παρακολούθησε ένα σχετικό σεμινάριο που θα τον βοηθούσε να μονάσει.

Σύμφωνα με τον συμμαθητή και καλό του φίλο, Σέιν Ντέμπλερ, με τον οποίο φοιτούσε στο St. Francis Seminary School από το 1976 έως το 1977, ο Κρουζ ήθελε πραγματικά να γίνει ιερέας, ένα στραβοπάτημα όμως ήταν αρκετό για να εγκαταλείψει την ιδέα.

Image Credit: NY Daily News

“[Ο Τομ] είχε πολύ ισχυρή πίστη. Πηγαίναμε στη Λειτουργία, περνούσαμε χρόνο στην εκκλησία και μας άρεσε πολύ να ακούμε ιστορίες από τους ιερείς. Νομίζαμε ότι οι ιερείς είχαν έναν υπέροχο τρόπο ζωής και μας ενδιέφερε πραγματικά η ιεροσύνη”, αναφέρει ο Ντέμπλερ.

Ωστόσο, λέγεται ότι ζητήθηκε από το Κρουζ να μην επιστρέψει στην σχολή, καθώς αυτός και ο Ντέμπλερ έκλεψαν και ήπιαν μερικά μπουκάλια αλκοόλ.

“Το σχολείο έγραψε ένα γράμμα στους γονείς μας λέγοντας ότι μας συμπαθούν και τους δύο πολύ, όμως θα προτιμούσαν να μην επιστρέψουμε. Επομένως, δεν μας έδιωξαν, απλώς προτιμήσαν να μην πάμε”, εξήγησε ο Ντέμπλερ.

Επομένως, αν ο Κρουζ και ο Ντέμπλερ δεν είχαν πιαστεί, ο Κρουζ δεν θα ήταν ο σταρ που είναι σήμερα και θα γινόταν ιερέας. Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που επέλεξε διαφορετική διαδρομή…


Διαβάστε επίσης: 15 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον Τομ Κρουζ

Share.

Comments are closed.