Το Water Mill House είναι η ιδανική εξοχική κατοικία στα Χάμπτονς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσει κανείς ένα σπίτι στα Χάμπτονς, ακόμα και τον χειμώνα. Ενώ το μέρος αυτό είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, οι διακοπές εκεί μπορούν να είναι εξίσου αξέχαστες και τον χειμώνα, ειδικά όταν έχει κάνεις στη κατοχή του ένα ακίνητο σαν αυτό.

Ο λόγος για το Water Mill House, ένα πολυτελές σπίτι 836 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 20 στρεμμάτων που περιλαμβάνει βοσκότοπους για άλογα και καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Στο εσωτερικό της η κατοκία με το υπερσύγχρονο ντιζάιν, διαθέτει τζάκι με διπλό τζάμι που είναι τοποθετημένο μεταξύ του διαδρόμου της κεντρικής εισόδου και του σαλονιού, κουζίνα ευρωπαϊκού τύπου με πολυτελείς συσκευές, μοντέρνα σκάλα, κελάρι κρασιού, home theater και ένα γυμναστήριο.

Η κατοικία περιλαμβάνει 8 υπνοδωμάτια, μεταξύ των οποίων σουίτες με μαρμάρινα μπάνια, μια junior σουίτα στο ισόγειο και ένα master υπνοδωμάτιο με ιδιωτική βεράντα και τζάκι διπλής όψεως.

Στο εξωτερικό, μια πλακόστρωτη αυλή είναι εξοπλισμένη με μια πέργκολα, η οποία προσφέρει θέα στην πισίνα των 15 μέτρων ποδιών και στο σπα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τους ζεστούς μήνες.


Διαβαστε επίσης: Ένα πανέμορφο σπίτι που χτίστηκε πάνω σε ξυλοπόδαρα

Share.

Comments are closed.