Το “Venom: The Last Dance” θα είναι η τελευταία ταινία του franchise

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Sony Pictures αποκάλυψε ότι το “Venom: The Last Dance” θα είναι η τρίτη και τελευταία ταινία του franchise με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι.

Σε μια πρόσφατη συνομιλία με το Deadline, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Motion Picture Group, Τομ Ρόθμαν, επιβεβαίωσε το τέλος του franchise δηλώνοντας ότι “το τρίτο και τελευταίο Venom, θα είναι τεράστιο”. Πρόσθεσε επίσης ότι “όταν έρθει η τελευταία από τις ταινίες Spider-Verse των Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, όπως και η επόμενη ταινία Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ, θα είναι ένα σημαντικό γεγονός”.

Η τριλογία ξεκίνησε το 2018 και μύησε στους θαυμαστές τον αντι-ήρωα της Marvel. Η δεύτερη ταινία έφτασε το 2021 και έφερε μαζί της τον Κλίτους Κάσιντι του Γούντι Χάρελσον, στον οποίο εισχωρεί ένας άλλος συμβιωτής, ο Carnage, δίνοντάς του επίσης υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Ο επίσημος τίτλος για την τελευταία ταινία Venom ανακοινώθηκε αρχικά τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Αν και λεπτομέρειες της πλοκής είναι άγνωστες, ο Τομ Χάρντι θα επιστρέψει στο ρόλο του Έντι Μπροκ ή αλλιώς Venom ενώ μαζί του θα πρωταγωνιστήσουν οι Τζούνο Τεμπλ, Κλαρκ Μπάκο και Τσιούετελ Έτζιοφορ.

Το “Venom: The Last Dance” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2024.


Διαβάστε επίσης: Το “Venom 3” έλαβε επίσημο τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας

Share.

Comments are closed.