Το υποβρύχιο των 4 εκατομμυρίων λιρών της Aston Martin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν θέλετε να εξερευνήστε τους ωκεανούς με στυλ James Bond σας έχουμε το κατάλληλο υποβρύχιο. Σχεδιασμένο απο την Aston Martin σε συνεργασία με την Triton, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με χειροποίητα δέρματα και ανθρακονήματα υψηλού επιπέδου της Aston Martin, και το εξωτερικό μέρος του υποβρυχίου έχει μετατραπεί σε ενός είδους υδροδυναμικής κοφτερής λεπίδας.

Η άριστη ποιότητα και το διαχρονικό στυλ από την Aston Martin εξασφαλίζει την πολυτελή και άψογη εμφάνιση του, και η φήμη της Triton ως η πιο έμπειρη κατασκευαστική υποβρυχίων μας διασφαλίζει ότι ο σχεδιασμός είναι υδατοστεγής και εντελώς ασφαλής.

Το υποβρύχιο φτάνει σε βάθος 500 μέτρων και αγγίζει ταχύτητα 5 κόμπων (περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την επιτάχυνση του τρέχοντος μοντέλου της Triton), ενώ διαθέτει και ορατότητα 360 μοιρών που επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν ακόμα και τα αξιοθέατα που βρίσκονται στα πιο βαθιά σημεία της θάλασσας.

Στις 2 Μαΐου στο LYBRA Superyacht Show της Βαρκελώνης, ανακοίνωθηκε απο τις 2 εταιρείες η ολοκλήρωση της φάσης σχεδιασμού, και το ξεκίνημα της φάσης κατασκευής. Περιγράφεται από την Aston Martin ως ένα “αυστηρά περιορισμένης έκδοσης όχημα” οπότε αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτό το αριστούργημα των 4 εκατομμυρίων λιρών πρέπει να επικοινωνήστε άμεσα με την Aston Martin ή την Triton.

Share.

Comments are closed.