Το θρυλικό “Ρόκι 4” επιστρέφει με 40 επιπλέον λεπτά κομμένου υλικού!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλοί φαν της σειράς ταινιών Rocky θα χαρούν, καθώς πρόσφατα αποκαλύφθηκε μια νέα εκδοχή της ταινίας Rocky IV (Ρόκυ Νο 4: Η Γιγαντομαχία), η οποία πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους για μόνο μια βραδιά τον Νοέμβριο.

Η ταινία του 1985 θα επιστρέψει στους κινηματογράφους με τον τίτλο “Rocky vs. Drago: The Ultimate Director’s Cut” και θα περιέχει επιπλέον 40 λεπτά υλικού που είχαν κοπεί από την αρχική ταινία. Σε σκηνοθεσία του Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής και ο σεναριογράφος, αποτελεί την συνέχεια του Rocky III και κατακατατάσσεται ως η πιο επιτυχημένη ταινία της σειράς, με συνολικές εισπράξεις της τάξεως των 300 εκατ. δολαρίων – ένα τεράστιο ποσό για εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με το Deadline, η MGM και η Fathom Events ανακοίνωσαν ότι το director’s cut του Rocky IV θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμo για ενοικίαση στις 12 Νοεμβρίου. Επιπλέον, τη βραδιά της προβολής οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να θέσουν ερωτήσεις στον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Όπως έχει αναφέρει ο Σταλόνε, στην νέα εκοδχή θα δούμε επιπλέον υλικό από τον αγώνα του Apollo Creed εναντίον του Ρώσου Ivan Drago, ενώ είπε πως από τη νέα εκδοχή θα λείπει εντελώς το ρομπότ που έκανε δώρο στον Paulie, “το ρομπότ θα πεταχτεί στα σκουπίδια για πάντα, όχι άλλο ρομπότ”, δήλωσε.

Για όσους δεν θυμούνται την πλοκή, αυτή τη φορά, ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών στην πυγμαχία, τον οποίο κατέχει ο Ρόκι Μπαλμπόα, διεκδικείται από τον ρώσο πυγμάχο Ιβάν Ντράγκο. Αρτια προπονημένος και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, ο Ντράγκο θα εξελιχθεί σε ανερχόμενη απειλή και θα αντιπροσωπεύσει την Ε.Σ.ΣΔ. στο έδαφος των ΗΠΑ. Τα πράγματα όμως θα πάρουν δραματική τροπή όταν ο Απόλο Κριντ, πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας και στενός φίλος του Ρόκι, θα αφήσει την τελευταία του πνοη στο ρινγκ.


Διαβάστε επίσης: 8 μαθήματα που πήραμε από τον “Ρόκι” του Σιλβέστερ Σταλόνε

Share.

Comments are closed.