Το Sin City του Φρανκ Μίλερ πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σίγουρα όλοι θα θυμάστε την ταινία “Sin City” (Αμαρτωλή Πόλη) του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ που κυκλοφόρησε το 2005 και βασίζεται στις τρεις από τις εφτά ιστορίες του ομώνυμου κόμικ του Φρανκ Μίλερ.

Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Μπρους Γουίλις, Μίκι Ρουρκ, Κλάιβ Όουεν, Τζέσικα Άλμπα και πολλούς ακόμα διάσημους ηθοποιούς, είχε μεγάλη επιτυχία αποφέροντας εισπράξεις 160 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως και καταλαμβάνει την 63η θέση στις 250 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών στο IMBD. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ταινίας, το 2014 κυκλοφόρησε μια ακόμα ταινία με τίτλο “Sin City: A Dame to Kill For”.

Πρόσφατα, ο Μίλερ και ο Ροντρίγκεζ έκαναν μερικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Legendary TV, προκειμένου να αναπτύξουν μια τηλεοπτική σειρά, η οποία θα είναι βασισμένη στα κόμικ του Μίλερ. Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την συμφωνία, ενώ από τον Μίλερ έχει ζητηθεί να αναπτύξει ένα prequel βασισμένο στον κόσμο της Sin City.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Sin City είναι μια πόλη που βασιλεύει η αμαρτία. Νόμοι που δεν έχουν ισχύ, υπερβολική βία, μαφία, πορνεία και διεφθαρμένοι αστυνομικοί είναι τα στοιχεία πoυ συγκροτούν την πόλη. Είναι ένα μέρος όπου ζουν κακοποιοί, απελπισμένοι εκδικητές, αλλά και ήρωες.

Αρκετές πηγές αναφέρουν ότι η σειρά θα απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικο κοινό, ενώ οι συνδρομητικές υπηρεσίες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν προσφορές για να την εξασφαλίσουν.


Διαβάστε επίσης: 7 σειρές που αξίζει να δείτε αν λατρέψατε το “Peaky Blinders”

Share.

Comments are closed.