Το Silver House είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σπίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φωλιασμένο στην κορυφή ενός λόφου στη χερσόνησο Gower της Νότιας Ουαλίας, το Silver House είνια ένα κομψό και προσεγμένο αρχιτεκτονικό έργο, το οποίο έχει λάβει αρκετά βραβεία και έχει φιγουράρει σε διάσημες ιστοσελίδες και περιοδικά αρχιτεκτονικής, όπως το Dezeen και το περιοδικό Grand Designs.

Το εντυπωσιακό Silver House είναι κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. Αυτό το κομψό ακίνητο συνδυάζει την εξαιρετική αρχιτεκτονική της περιοχής με δροσερά, μοντέρνα στοιχεία, για να δημιουργήσει μια δομή μοναδική στο σχεδιασμό και την προσωπικότητα.

Η αρχαία τεχνική της χρήσης τοίχων από ξηρό πέτρωμα έπαιξε ρόλο στην κατασκευή του σπιτιού, το οποίο φιλοξενεί επίσης ένα στούντιο ηχογράφησης. Άλλα στοιχεία περιλαμβάνουν ξύλινα δάπεδα, παράθυρα από το δάπεδο έως την οροφή και εκτεθειμένες ξύλινες δοκούς. Όλα αυτά συνενώνονται για να προσφέρουν πολυτέλεια σε όλα τα επίπεδα.

Οι εσωτερικοί χώροι του Silver House σχεδιάστηκαν για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις μεταβαλλόμενες όψεις του ηλιακού φωτός καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα, η κουζίνα και η τραπεζαρία είναι τοποθετημένες στο ανατολικό άκρο για να μπορούν οι κάτοικοι να απολαμβάνουν το φως του ήλιου το πρωί, το οποίο στη συνέχεια ρέει κατά μήκος του σαλονιού που έχει νότιο προσανατολισμό.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες του Silver House παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Μια πανέμορφη κατοικία στο δάσος που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Share.

Comments are closed.