Το σίκουελ του “Joker” φημολογείται ότι θα ξεκινήσει το 2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Χοακίν Φίνιξ, θα επαναλάβει τον ρόλο του εμβληματικού κακού της DC σε ένα σίκουελ του “Joker”, του οποίου λέγεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές της άνοιξης του 2023.

Μετά την επιτυχία του “Joker” (2019) του Τοντ Φίλιπς, υπήρξαν πολλές φήμες ότι η ιστορία του κοινωνικά απροσάρμοστου και μοναχικού Άρθρουρ Φλεκ, ο οποίος σταδιακά βρίσκει το δρόμο για τη σωτηρία μέσα από την τρέλα του, θα αποκτήσει και συνέχεια.

Σύμφωνα με το Heroic Hollywood, ένας άνθρωπος της Warner Bros αποκάλυψε ότι το στούντιο μόλις έλαβε το πρώτο προσχέδιο του σεναρίου του σίκουελ του “Joker”. Επιπλέον, υπάρχουν σχέδια να ξεκινήσουν τα γυρίσματα κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Χωρίς καμία επίσημη επιβεβαίωση, είναι καλύτερο να λάβουμε υπόψη ότι πρόκειται απλώς για φήμες, αν και ο Φίνιξ είχε δηλώσει πως θα είχε ενδιαφέρον να εξερευνηθεί παρεταίρω ο εμβληματικός χαρακτήρας, τον οποίο περιέγραψε ως “έναν ενδιαφέροντα τύπο”.

Η πρώτη ταινία Joker, σκηνοθετήθηκε από τον Τοντ Φίλιπς, ο οποίος συμμετείχε και στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ. Η ταινία προκάλεσε πολωμένες κριτικές, ενώ η ερμηνεία του Φίνιξ εγκωμιάστηκε, ο σκοτεινός τόνος, η απεικόνιση ψυχικών ασθενειών και ο χειρισμός της βίας δίχασαν τις απόψεις.

Δεν γνωρίζουμε αν ένα σίκουελ είναι πραγματικά απαραίτητο, αλλά λόγω της εισπρακτικής επιτυχίας της π΄ρωτης ταινίας, η οποία έβγαλε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια και έσπασε αρκετά ρεκόρ στο box office, η Warner Bros εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει τον Φίλιπς και τον Φίνιξ σε μια επόμενη ταινία, με την ελπίδα να αποφέρει εξίσου σημαντικά έσοδα.

Να σημειώσουμε πως πέρυσι αναφέρθηκε ότι ο Φίλιπς είχε υπογράψει για να γράψει το σενάριο για το σίκουελ, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα από το στούντιο ή τον σκηνοθέτη.


Διαβάστε επίσης: Μέσα στην απίστευτη κατοικία των 34,5 εκατ. δολαρίων του σκηνοθέτη του “Joker”!

Share.

Comments are closed.