Το ράντσο Westlands είναι η “παιδική χαρά” ενός δισεκατομμυριούχου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατά μήκος του ποταμού White στο Κολοράντο, βρίσκεται το ράντσο Westlands, το οποίο θεωρείται η “παιδική χαρά” ενός δισεκατομμυριούχου.

Η ιδιοκτησία βρίσκεται περίπου 20 λεπτά με αυτοκίνητο από την μικρή πόλη Meeker, ενώ είναι ακόμα πιο κοντά αν πάει κανείς με ελικόπτερο, καθώς το ακίνητο διαθέτει και ελικοδρόμιο. Μέσα στα σχεδόν 19 στρέμματα γης, περιλαμβάνονται περίπου τρία χιλιόμετρα ιδιωτικής ακτής στον ποταμό White για ψάρεμα σολωμού και δασικά πάρκα για κυνήγι μεγάλων θηραμάτων. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες έχουν προσθέσει επίσης ένα γήπεδο τένις και ένα γήπεδο γκολφ, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Greg Norman.

Όσον αφορά τα καταλύματα, η κυρίως κατοικία είναι ένα εντυπωσιακό πετρόχτιστο σαλέ 1.765 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια με ξύλινη επένδυση, ένα κελάρι κρασιών, αίθουσα παιχνιδιών και αίθουσα κινηματογραφικής προβολής. Στο εξωτερικό της κατοικίας υπάρχουν μεγάλες βεράντες και μια πισίνα που περιβάλλεται από ερυθρελάτες και έλατα του Ντάγκλας.

Την κυρίως κατοικία περιβάλλουν δύο ανεξάρτητα πετρόχτιστα κτίσματα, που ουσιαστικά αποτελούν τους ξενώνες φιλοξενίας του ράντσου, με δύο σουίτες το κάθ’ ένα, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκεται ακόμα ένα κτίσμα, επίσης από πέτρα και ξύλο, με πέντε κρεβατοκάμαρες, για το προσωπικό του σαλέ.

Το Westlands έχει μακρά ιστορία ως μία από τις καλύτερες ιδιοκτησίες για κυνήγι και αλιεία στην κοιλάδα, από τις ημέρες που ο Ρούσβελτ κυνηγούσε και αλίευε στο ράντσο και στη γύρω περιοχή.


hallhall.com

Share.

Comments are closed.