Το πιο όμορφο κινούμενο σπίτι στον κόσμο! – Κοστίζει 69.800 δολάρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αμερικάνικη εταιρεία Escape Homes, δημιούργησε το ESCAPE One XL, το οποίο είναι ένα μικροσκοπικό σπίτι με τροχούς αξίας 69.800 δολαρίων, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα.

Το Escape One XL – ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια της εταιρείας – είναι το δεύτερο και μεγαλύτερο “αδελφάκι” του μοντέλου Escape One και περιλαμβάνει όλους τους χώρους που έχει ένα κανονικό σπίτι, δηλαδή υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και σαλόνι.

Το σπίτι είναι εγκατεστημένο πάνω σε ένα τρέιλερ από ατσάλι και στην ουσία θεωρείται τροχόσπιτο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδεθεί με δίκτυο ύδρευσης και με ηλεκτρικό ρεύμα για να μπορέσει να προσφέρει στους ιδιοκτήτες του όλες τις ανέσεις, αν και υπάρχει η επιλογή να συμπεριληφθούν εξαρτήματα εκτός δικτύου, όπως ένα ηλιακό πάνελ.

Το One XL έχει μέγεθος 38 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα με τη βοήθεια των δύο loft με ύψος 1,5 μέτρο, στα οποία έχει πρόσβαση κανείς με ενσωματωμένη ή φορητή σκάλα.

Συνολικά το One XL έχει μήκος 9,1 μέτρα, πλάτος 2,6 μέτρα και ύψος 4.1 μέτρα, ενώ ζυγίζει 4.535 κιλά. Αν αυτός ο χώρος είναι μικρός για μερικούς, η εταιρεία προσφέρει το Escape XL Wide, το οποίο είναι διαθέτει την ίδια διάταξη, είναι λίγο μεγαλύτερο και η τιμή του ξεκινά από 74.500 δολάρια.

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

ESCAPE Homes

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε επίσης: Το πολυτελές τροχόσπιτο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε αυτό το καλοκαίρι

Share.

Comments are closed.