Το παρασκήνιο πίσω από το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για τον Τζόρνταν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για τον Μάικλ Τζόρνταν, το οποίο στην ουσία αποθεώνει τον σούπερσταρ των παρκέ του NBA της δεκαετίας του ’90 και αποδεικνύει γιατί ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο καλύτερος παίκτης του μπάσκετ όλων των εποχών.

Αν και υπήρξαν αρκετές επικρίσεις σχετικά με το ντοκιμαντέρ, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητίσει το ταλέντο του Τζόρνταν και την δίψα του για νίκη. Αυτό ωστόσο που οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για το ντοκιμαντερ των 10 επεισοδίων, είναι όλα τα γεγονότα που εξελίχθηκαν πίσω από τις κάμερες, καθώς εκεί υπάρχει αυτό που λέμε “ζουμί”.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 10 άγνωστα γεγονότα για το “The Last Dance”.

1. Το ντοκιμαντέρ δεν θα έβλεπε ποτέ το φως της ημέρας σύμφωνα με το σκηνοθέτη, καθώς έπρεπε να υπογράψουν οι Σικάγο Μπουλς, ο Μάικλ Τζόρνταν και το NBA για την προβολή του.

2. Ο Τζόρνταν συμφώνησε να γίνει το ντοκιμαντέρ υπό την προυπόθεση ότι θα είχε πάντα την τελευταία λέξη.

3. Ο Τζόρνταν ήταν πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα καταλάβαιναν γιατί συμπεριφερόταν έτσι αν έβλεπαν το ντοκιμαντέρ.

4. O Μάικλ Τζόρνταν είδε το “The Last Dance” και έκανε τις δικές του παρατηρήσεις πριν ακόμα αυτό προβληθεί.

5. Ο σκηνοθέτης Τζέισον Χέιρ, έκανε πάνω από 100 συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ.

6. Ο Χέιρ δήλωσε πως ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρει να πάρει συνέντευξη από τον Κόμπι Μπράιαντ για το ντοκιμαντέρ.

7. Ο Μάικλ Τζόρνταν αρνήθηκε να γυριστεί το ντοκιμαντέρ στο πραγματικό του σπίτι και οι συνεντεύξεις του έλαβαν χώρα σε τρία διαφορετικά σπίτια που βρήκαν ο Χέιρ και η ομάδα του.

8. Η συνέντευξη του Σκότι Πίπεν έλαβε χώρα σε ένα άδειο σπίτι που μόλις είχε αγοράσει.

9. Η συνέντευξη του Ντένις Ρόντμαν έγινε στην σουίτα ενός ξενοδοχείου.

10. Ο μεγαλύτερος χαμένος του ντοκιμαντέρ είναι η adidas, καθώς ο Μάικλ Τζόρνταν ήθελε τόσο πολύ ένα συμβόλαιο μαζί της, που σύμφωνα με τον σκηνοθέτη πριν υπογράψει με την Nike έκανε ένα τηλεφώνημα στην adidas για να δει αν μπορούν να του προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάικλ Τζόρνταν αρνήθηκε να γυριστεί σπίτι του το “The Last Dance”

Share.

Comments are closed.