Το νέο τρέιλερ της 2ης σεζόν του “Killing Eve”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Killing Eve του BBC America όχι μόνο ήταν το καλύτερο θρίλερ στην τηλεόραση πέρυσι, αλλά και μια συγκλονιστικά καυστική, μαύρη κωμωδία μυστηρίου, με δημιουργό την ιδιοφυή Βρετανίδα Phoebe Waller-Bridge.

Η σειρά είναι ένα είδος απο μόνη της, και αυτή η μοναδικότητα της είναι που την έκανε τόσο δημοφιλή στο κοινό, με το κανάλι να ανακοινώνει ότι η σειρά θα ανανεωθεί για 2η σεζόν, λίγες μέρες πριν καν ξεκινήσει η 1η.

Η πρώτη σεζόν του Killing Eve διηγείται την ιστορία δύο αντίθετων γυναικών: Της Eve (Sandra Oh), μιας βαρετής και έξυπνης γυναίκας, της οποίας η γραφειοκρατική της δουλειά στην ΜΙ5 δεν της αφήνει πολλά περιθώρια για να φαντάζεται πως θα ήταν η ζωή της ως κατάσκοπος, και της Villanelle (Jodie Comer) μιας κομψής και ταλαντούχας δολοφόνου, που αγαπάει τις πολυτέλειες που της προσφέρει η βίαιη δουλειά της.

Η Eve και η Villanelle γρήγορα αποκτούν μία σχεδόν εμμονική σχέση, στα όρια της ψύχωσης. Από την μία πλευρά η Eve θέλει διακαώς να βρει την Villanelle, χωρίς όμως να θέλει απαραίτητα να την σκοτώσει ή να την συλλάβει, αλλά να την γνωρίσει και να μάθει τα βαθύτερα αίτια των πράξεων της. Από την άλλη, η Villanelle, η οποία με την ίδια ευθυμία και παιγνιώδη διάθεση σκοτώνει ανθρώπους από τον Λονδίνο ως το Παρίσι, και από την Βουλγαρία ως την Ρωσία. Και έτσι ένα κυνηγητό ξεκινά.

Αν την αγαπήσατε όπως εμείς, δείτε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν παρακάτω. Και για εκείνους που έχουν δει την σειρά ακόμα, το Hulu έχει διαθέσιμη την πρώτη σεζόν.

Share.

Comments are closed.