Το νέο must-have για τους δισεκατομμυριούχους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Aerion AS2 Supersonic Jet πρόκειται να κάνει πραγματικότητα την πτήση που θα είναι ταχύτερη και απο τον ήχο – για όσους έχουν πραγματικά βαθιές τσέπες.

Κάτι έρχεται – γρήγορα. Είναι γρήγορο, φανταστικό και ετοιμάζεται σχεδόν δύο δεκαετίες. Το αποκαλούν το υπερηχητικό αεροσκάφος AS2 και πρόκειται να είναι το καινούργιο παιχνίδι των δισεκατομμυριούχων σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργήθηκε από την Aerion, με τη βοήθεια κάποιων «μεγάλων» υποστηρικτών – συμπεριλαμβανομένων διαστημάνθρωπων της NASA. Το AS2 είναι το αποτέλεσμα δοκιμών πολλών ετών, βελτιώνοντας την τελευταία έννοια στην πτήση υψηλής ταχύτητας. Το τζετ σηματοδοτεί ένα τεράστιο άλμα στην ταχύτητα – και μπορεί να ταξιδέψει αποτελεσματικά στο Mach 0,95, γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο αεροπλάνο σήμερα, χωρίς να παράγει ούτε μια ηχητική έκρηξη.

Μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 12 επιβάτες σε όλο τον κόσμο πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του ήχου. Χάρη σε ένα νέο σχεδιασμό των φτερών και του σχήματος του αεροσκάφους, μειώνει την αεροδυναμική σε σχέση με τον συμβατικό σχεδιασμό των πτερυγίων κατά 20%, επιτρέποντας ταχύτητες έως και 1,5 Mach και εμβέλεια έως και 5,466 μίλια.

Με άλλα λόγια, αν καθυστερήσετε για αυτή τη συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων στη λίμνη της Νέας Υόρκης, μπορεί να κάνει τρεις ώρες για μια υπερατλαντική πτήση. Και αν ταξιδεύετε ακόμα πιο μακριά, υπολογίστε γύρω στις έξι ώρες για να διασχίσετε τον Ειρηνικό.

Η προηγμένη αεροδυναμική επέτρεψε στην Aerion να δημιουργήσει μια ευρύχωρη καμπίνα χωρίς να έχει αντίκτυπο στην απόδοση του αεροσκάφους.

Και οι διαστάσεις της καμπίνας είναι παρόμοιες με κάποιες από τις πιο δημοφιλείς καμπίνες μεγάλου βεληνεκούς. Έτσι, αν είστε συνηθισμένοι στο ιδιωτικό σας τζετ, έχετε ευρύχωρους χώρους και υψηλή ταχύτητα. Υπάρχουν δύο περιοχές με καθίσματα, μια μεγάλη κουζίνα, μια πλήρης και μεγάλη τουαλέτα, και walk in χώρο αποσκευών.

Επιπλέον, τα έπιπλα και τα υφάσματα θα υπαγορεύονται από τον πελάτη και θα είναι αξεπέραστα σε ποιότητα, δεξιοτεχνία και ομορφιά – πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά το δικό σας σπίτι στον ουρανό.

Και, αν βιάζεστε δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ περισσότερο. Οι αρχικές πτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το 2021, με τις εμπορικές πτήσεις να ξεκινούν το 2023.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.