Το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο ιδιωτικό τζετ των 474 εκατ. δολαρίων!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το νέο Boeing BBJ 777X των 474 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι χωρίς αμφιβολία ο νέος βασιλιάς των ιδιωτικών αεροσκαφών. Πρόκειται να είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο τζετ που θα μπει στην παραγωγή, με το πρώτο αεροσκάφος να κάνει το παρθενικό του ταξίδι το επόμενο έτος.

Το υπερπολυτελές αεροσκάφος θα διαθέτει μια καμπίνα 303  τετραγωνικών μέτρων – μεγαλύτερη και από πολλές ιδιωτικές κατοικίες -, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ακόμα πιο πολυτελές, αποκτώντας προδιαγραφές VIP,  με ένα επιπλέον κόστος 90 – 150 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός όσον αφορά την ποσότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.

Boeing

Το μήκος του BBJ 777X πρόκειται να είναι λίγο περισσότερο από 77 μέτρα, σχεδόν τα 2/3 ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, ενώ το πλάτος του θα είναι περίπου 6 μέτρα.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι ότι μπορεί να διασχίσει παραπάνω από την μισή περιφέρεια της Γης χωρίς καμία στάση, με χρόνο πτήσης πάνω από 23 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να ταξιδέψει από την Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι την Αυστραλία.

“Το BBJ 777X είναι ιδανικό για τους αρχηγούς κρατών, τις βασιλικές οικογένειες και τους εξαιρετικά πλούσιους”, δήλωσε ο Alex Fecteau, Διευθυντής της Boeing Business Jets Marketing, και συνέχισε λέγοντας “υπερβαίνει τις προσδοκίες των VIP πελατών όσον αφορά την άνεση, την ευρυχωρία και την πολυτέλεια.”

Boeing

Το BBJ 777X μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς καθυστέρηση, και έχει αρκετό χώρο για εσάς, την οικογένεια σας και τους υπαλλήλους σας. Οι επιβαίνοντες μπορούν να απολαύσουν πιάτα από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, να δουλέψουν σε γραφείο, να κάνουν γυμναστική, να παίξουν παιχνίδια στις τεράστιες τηλεοράσεις, να ξεκουραστούν και να κάνουν ντους, ώστε να φτάσουν φρέσκοι στον προορισμό τους.


Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα ιδιωτικά jets για bachelor parties

Share.

Comments are closed.