Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο τζετ σκι που έχουμε δει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ολλανδική εταιρεία πολυτελών σκαφών Vanquish Yachts δεν κατασκευάζει απλά τζετ σκι, αλλά τζετ σκι με τις προδιαγραφές ενός superyacht. Το πιο πρόσφατο δημιούργημα της είναι το Vanqraft VQ16, με την εταιρεία να το αποκαλεί: “την διασταύρωση μεταξύ ενός βοηθητικού σκάφους ενός superyaught και ενός τζετ σκι.”

Το πολυτελές σκάφος των 4,88 μέτρων, έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 5 επιβάτες και έναν οδηγό, αλλά σε αντίθεση με τα συμβατικά ταχύπλοα, έχει σχεδιαστεί για να το οδηγούν σαν τζετ σκι. Η βασική έκδοση του περιλαμβάνει έναν κινητήρα Yamaha των 1.8 λίτρων ο οποίος αποδίδει 200 ​​ίππους, επιτρέποντας στο Vanqraft VQ16 να φτάσει σε ταχύτητες άνω των 40 κόμβων. Εάν ωστόσο κάποιος θέλει να πάει ακόμα πιο γρήγορα, υπάρχει η έκδοση Veloce, η οποία προσφέρει μέγιστη ταχύτητα τους 50 κόμβους.

Το ταχύπλοο είναι αρκετά ελαφρύ, καθώς ένα μεγάλο μέρος του είναι κατασκευασμένο από fiberglass. Στο κατάστρωμα του υπάρχουν δύο θέσεις στο μπροστινό μέρος, το κάθισμα του οδηγού και το τιμόνι βρίσκονται στο κέντρο, όπως ακριβώς σε ένα τζετ σκι, και ένας πάγκος στο πίσω μέρος. Σίγουρα το Vanqraft VQ16 είναι κάτι που κάθε άνδρας θα ήθελε να αποκτήσει και αξίζει να σημειώσουμε πως αρχικά δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό σκάφος στο VQ48 DC, ενός ταχύπλοου 14 μέτρων με καθίσματα για 18 άτομα.

Η Vanquish Yachts λαμβάνει ήδη παραγγελίες για το Vanqraft VQ16, με την τιμή του να αποκαλύπτεται κατόπιν αιτήματος των πελατών.

Διαβάστε επίσης: Ένα απίστευτο “ιπτάμενο” σκάφος βγαλμένο από ταινία του James Bond!

Share.

Comments are closed.