Το Mate X είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο που θες!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατασκευασμένο στην “πρωτεύουσα της ποδηλασίας” του κόσμου, την Κοπεγχάγη της Δανίας, το νέο Mate X είναι “φορτωμένο” με πολλές αναβαθμίσεις.

Από το 2016, τα Mate Bikes έχουν περισσότερους από 30.000 υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία, βασιζόμενη σε αυτή την επιτυχία, επένδυσε πολύ χρόνο και προσπάθεια στην δημιουργία ενός πανέμορφου eBike που είναι ιδανικό για κάθε αναβάτη, οποιοδήποτε διαδρομή, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Το αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο διαθέτει τώρα μια κασέτα Shimano 8 ταχυτήτων με βελτιωμένη και πιο γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων, σύστημα φρένων Tektro, οπίσθιο φωτισμό LCD, ένα μεγαλύτερο και μακρύτερο πλαίσιο, ενώ είναι εφοδιασμένο με ελαστικά μεγάλης διαμέτρου. Ο κινητήρας των 750W και η μπαταρία των 48V, βοηθάει το Mate X να φτάσει σε ταχύτητες άνω των 48 Km/h και να καλύψει απόσταση 80 Km. Το ποδήλατο μπορεί να αναδιπλωθεί σε περίπου 10 δευτερόλεπτα για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Διατίθεται σε πέντε χρώματα με δυνατότητα επιλογών αναβάθμισης αξεσουάρ.


indiegogo.com

Share.

Comments are closed.