Το FlyNano αποτελεί ορόσημο στα extreme sports

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε σύγκριση με τα κανονικά αεροσκάφη γενικής αεροπλοΐας, το FlyNano μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως ένα go-cart σε σύγκριση με ένα κανονικό αυτοκίνητο. Λόγω του μικρού μεγέθους και βάρους του, η αίσθηση της ταχύτητας είναι αξιοσημείωτη.

Δεν είναι ένα υδροπλάνο σαν αυτό που εμφανιζόταν ο Indiana Jones – καθώς το FlyNano προορίζεται για χρήση πάνω από ήρεμα νερά, μόλις μερικές εκατοντάδες πόδια πάνω από το έδαφος, με μια αυτονομία περίπου 18 μίλια.

Για να πιλοτάρετε το FlyNano δεν χρειάζεται να έχετε το αεροπορικό υπόβαθρο ενός πιλότου της πολεμικής αεροπορείας καθώς δεν απαιτεί άδεια πιλότου, με αυτό το ανοικτό αεροσκάφος να είναι κατασκευασμένο μόνο για διασκέδαση. Είναι σχετικά εύκολο να μάθετε πώς να το χειρίζεστε με ασφάλεια, ωστόσο ο χειρισμός του σε όλες τις καταστάσεις απαιτεί ώρες και ώρες πρακτικής. Διαθέτει έναν 100% ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος σε συνδυασμό με το βάρος του το οποίο φτάνει μόλις τις 150 λίβρες, του επιτρέπει να φτάσει ταχύτητες έως και 75 μίλια / ώρα. Η μπαταρία του φορτίζεται σε μόλις μία ώρα και αποσυνδέεται σε τρία κομμάτια για εύκολη μεταφορά.

Ευχόμαστε καλές πτήσεις σε αυτόν που θα σπάσει τον κουμπαρά του για να το αποκτήσει!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.