Το “Finding Steve McQueen” μας αποκαλύπτει μια μεγάλη κομπίνα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το σκάνδαλο Watergate, δεν ήταν το μόνο πιθανό νομικό πρόβλημα κατα την προεδρία του Richard Nixon.

Η Momentum Pictures μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Finding Steve McQueen, μια κωμωδία-περιπέτεια από τον σκηνοθέτη Mark Steven Johnson, ο οποίος μας αποκαλύπτει μια απο τις πιο γελοίες, ωστόσο ελάχιστα γνωστές ληστείες στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο αστέρας της επιτυχημένης ιστορικής σειράς Vikings (Ragnar Lothbrok), Travis Fimmel, υποδύεται τον Harry James Barber, έναν φυγά οδηγό, ο οποίος μαζί με μία ομάδα απατεώνων από το Youngstown του Ohio προσπάθησαν να κλέψουν εκατομμύρια εν όψει της άτυπης καμπάνιας χρηματοδότησής του παράνομου ταμείου του Προέδρου Richard Nixon. Στην πραγματική ιστορία, η συμμορία αποχώρησε με περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια από την United California Bank, περίπου 54 εκατομμύρια δολάρια σημερινά χρήματα.

Το cast της ταινίας συναπαρτίζουν οι: Rachael Taylor (Jessica Jones), Forest Whitaker (Black Panther), Lily Rabe (American Horror Story), William Fichtner (Heat), και ο Rhys Coiro (Entourage).

Αν αναγνωρίσετε το όνομα Mark Steven Johnson, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι συνδεδεμένο με ένα μεγάλο μέρος των ταινιών κόμικς που έκαναν ντεμπούτο τους πριν από το Big Boom Superhero που εγκαινίασε ο Iron Man. Ο σκηνοθέτης έγραψε και σκηνοθέτησε το Daredevil του Ben Affleck και το Ghost Rider του Nicolas Cage. Ο ίδιος σκηνοθέτησε και συν-έγραψε το 2010 το When In Rome με πρωταγωνιστές τους Kristen Bell και Josh Duhamel.

Το Finding Steve McQueen αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου του 2019. Δείτε παρακάτω το σχετικό τρειλερ:

Share.

Comments are closed.