Το “Breaking Bad” γίνεται ταινία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το “Breaking Bad” αποτέλεσε μια από τις πιο αριστουργηματικές σειρές που έχουν γίνει ποτέ, ενώ κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τις πιο θετικές κριτικές στην ιστορία της τηλεόρασης και έχει σημειώσει από τις μεγαλύτερες θεαματικότητες στη συνδρομητική TV.

Μέχρι τώρα τα πάντα είχαν γίνει με άκρα μυστικότητα, αλλά όπως αποκάλυψε το Alburquerque Journal και επιβεβαίωσε το Variety, η ταινία με τον προσωρινό τίτλο «Greenbriar» που θα αρχίσει γυρίσματα στα μέσα του Νοεμβρίου είναι στην πραγματικότητα από το σύμπαν της σειράς- φαινόμενο «Breaking Bad» και την υπογράφει ο δημιουργός της τελευταίας, Vince Gilligan.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για την υπόθεσή της είναι ότι ακολουθεί «την απόδραση ενός άνδρα που έχει απαχθεί και την αναζήτηση της ελευθερίας του». Δεν γνωρίζουμε αν είναι πρίκουελ, σίκουελ ή εκτυλίσσεται παράλληλα με τη σειρά, αν θα συμμετέχουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της, αν προορίζεται για τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. Αλλά τώρα που κυκλοφόρησε το μυστικό, θα μάθουμε περισσότερα.

 

Share.

Comments are closed.