Δείτε τι βλέπουν σήμερα 25η Μαρτίου οι Έλληνες στο Netflix

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εδώ και λίγο καιρό το Netflix δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές του να βλέπουν την top 10 λίστα με τις ταινίες και τις σειρές που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση κάθε μέρα στη χώρα τους. Την λίστα την βρίσκει κανείς στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας, είναι μια σειρά από thumbnails και ανανεώνεται κάθε μέρα.

Για τη δημιουργία των λιστών, το Netflix χρησιμοποιεί έναν νέο (και όχι τόσο ακριβή) τρόπο μέτρησης των θεάσεων, σύμφωνα με τον οποίο αρκεί κανείς να έχει δει 2 λεπτά από μια ταινία ή σειρά για να μετρήσει ως θέαση.

Ας δούμε ποιες είναι οι top ταινίες και σειρές για την Ελλάδα σήμερα 25 Μαρτίου.

Στην 1η θέση βρίσκεται η ισπανική σειρά “Toy Boy”, στην οποία ένας στρίπερ αποφυλακίζεται μετά από 7 χρόνια που πέρασε σε μια φυλακή της Μάλαγας και προσπαθεί να αποδείξει ότι η ερωμένη του τον παγίδευσε για τον φόνο του άντρα της. Στην 2η θέση βλέπουμε την νέα πρωτότυπη σειρά του Netflix, “Φρόιντ”, στην οποία ο φιλόδοξος νεαρός Σίγκμουντ Φρόιντ πολεμάει το έγκλημα στην Βιέννη του 19ου αιώνα με την βοήθεια ενός μέντιουμ και ενός επιθεωρητή.

Στην 3η θέση βρίσκεται το ισπανικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας “Η Πλατφόρμα”, το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στην υπηρεσία συνεχούς ροής. Όσον αφορά την πλοκή, η ταινία επικεντρώνεται γύρω από τους κρατουμένους της φυλακής μιας δυστοπικής κοινωνίας και συγκεκριμένα τον τρόπο με τον οποίο τρέφονται. Η φυλακή αποτελείται από κατακόρυφα στοιβαγμένα κελιά και μια πλατφόρμα, η οποία στην ουσία είναι ένας ανελκυστήρας φαγητού, κατεβαίνει καθημερινά από τα ανώτερα έως τα κατώτερα επίπεδα της φυλακής, με τους ανθρώπους που είναι στην κορυφή να λαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο του φαγητού με τα αποφάγια τους να πηγαίνουν στο επόμενο επίπεδο και ούτω καθεξής.

Στην 4η θέση βλέπουμε την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς “Ελίτ”, στην οποία τρεις έφηβοι της εργατικής τάξης γράφονται σ’ ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, και η σύγκρουση τους με τους πλούσιους συμμαθητές τους οδηγεί σε έναν φόνο. Στην 5η θέση βρίσκεται η νέα ποδοσφαιρική ταινία “Ultras”, η οποία έχει να κάνει με τον χουλιγκανισμό και το βαθύτερο νόημα του.

Συνεχίζουμε με την σειρά “Οι Φόνοι της Βαλχάλα” και την μίνι σειρά για το ποδόσφαιρο “The English Game”, που βρίσκονται στην 6η και 7η θέση. Στην 8η θέση βρίσκεται μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας, το “La Casa de Papel”, της οποίας ο 4ος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου.

Τέλος, στην 9η θέση βρίσκεται η νέα σειρά φαντασίας “Γράμμα για τον Βασιλιά”, ενώ στην 10η θέση βλέπουμε την ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks “Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει”.

Διαβάστε επίσης: 9 κλασικές ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στο Netflix

Share.

Comments are closed.