Τι θα γινόταν αν μια μέρα ξυπνούσατε και δεν υπήρχαν οι Beatles;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τι θα γινόταν αν μια μέρα ξυπνούσατε και κάποια απο τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα έργα τέχνης που έγιναν ποτέ είχαν εξαφανιστεί, αφήνοντας μόνο εσάς να τα θυμάστε; Δεν θα ήταν αρκετά δελεαστικό να τα παρουσιάσετε στον κόσμο ως δικά σας και να αποκτήσετε μια φήμη που δεν έχει προηγούμενο; Αυτή την ερώτηση έθεσε ο Danny Boyle με το Yesterday, όπου ένας νέος άνδρας είναι ο μόνος άνθρωπος που θυμάται τους Beatles.

Το Yesterday είναι γραμμένο απο τον Richard Curtis, τον Βρετανό βασιλιά των σεναρίων με απίθανη πλοκή (Love Actually, Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, 4 Γάμοι και Μία Κηδεία), και έχει ως πρωταγωνιστή τον Himesh Patel, ο οποίος είναι ένας τραγουδιστής-τραγουδοποιός που σκοντάφτει σε έναν νέο κόσμο στον οποίο οι John, Paul, George, και Ringo δεν συναντήθηκαν …ποτέ ; Υπήρχαν; Είναι ασαφές ακόμα. Αποφασίζει να ξεκινήσει μια καριέρα ως τραγουδιστής-στιχουργός, αναδεικνύοντας το ρεπερτόριο των Beatles, περνώντας την ως δική του δουλειά, με αποτέλεσμα να γίνει εξαιρετικά διάσημος (και φίλος με τον Ed Sheeran) στην πορεία.

Ο Patel είναι σχετικά ένα νέο πρόσωπο για τους ανθρώπους που δεν τον έχουν παρακολουθήσει σε σχεδόν 600 επεισόδια της βρετανικής σαπουνόπερας EastEnders, ωστόσο αυτή η ταινία δεν χρειάζεται την καθιερωμένη ισχύ ενός αστέρα, καθώς οι Boyle και Curtis έχουν αρκετή κινηματογραφική επιρροή μεταξύ τους για να δημιουργήσουν οποιοδήποτε έργο και να γίνει επιτυχία. Επιπλέον, ένας Θεός ξέρει πόσο κοστίζουν τα δικαιώματα για όλα αυτά τα τραγούδια!

Στο Yesterday συμπρωταγωνιστούν οι Lily James, Kate Mckinnon και ο ποπ σταρ που έχει κάνει τις cameo εμφανίσεις του στο Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς και στο Game of Thrones, Ed Sheeran.

Η πρεμιέρα του Yesterday έχει προγραμματισθεί για τις 28 Ιουνίου.

Share.

Comments are closed.