Θέλετε να αγοράσετε ένα εξοχικό σπίτι στην Ιταλία για μόλις 1 ευρώ;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα σπίτι σε μια όμορφη μικρή πόλη στην Ιταλία; Τότε τα νέα που θα ακούσετε θα σας χαροποιήσουν – μπορεί να γίνει δικό σας για μόλις 1 ευρώ.

Δύο μικρές πόλεις στην Ιταλία ελπίζουν να αναβιώσουν ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων πόλεων όπως η Ollolai στη Σαρδηνία και η Sambuca στη Σικελία, και διαθέτουν σπίτια προς πώληση για μόλις € 1, προκειμένου να αποκτήσουν την παλιά τους δόξα.

Αν και ακούγεται σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα – ποιός θα πίστευε ότι μπορεί να αγοράσει ένα σπίτι μόνο για ένα ευρώ – τα σπίτια είναι παλιά και έρχονται με τα δικά τους προβλήματα, τα οποία πρέπει να φροντίσουν οι νέοι ιδιοκτήτες. Με άλλα λόγια, τα σπίτια είναι φτηνά αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε ανακαίνιση.

Μία απο αυτές, είναι μια μικρή πόλη 1.000 κατοίκων κοντά στην ακτή Αμάλφι και τη Νάπολη η οποία ονομάζεται Zungoli – μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ιταλίας για το 2015 – και διαθέτει έναν ιστότοπο που βοηθά τους υποψήφιους κατοίκους να βρουν την τέλεια αγροικία ή αρχοντικό, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη την αγορά μιας κατοικίας στην τιμή ενός πακέτου με τσίχλες.

View this post on Instagram

🇮🇹 Sì… Viaggiare CAMPANIA • 🏆 Oggi siamo in viaggio con @_vero_______ • Foto selezionata da: @stcob83 • Sì Viaggiare Group Founders: ✔️ @fabber86 ✔️ @stcob83 • 🔻Segui @siviaggiare_italia, e scopri le altre nostre gallery su @siviaggiare_network • #zungoli #living_italia #shotz_of_italia #italy_photolovers #italiastyle20 #loves_united_campania #new_photocampania #yallerscampania #campania_illife #italiastyle_campania #new_photoitalia #italy_illife #campania #yallersitalia #thehub_campania #thehub_italia #loves_united_italia #igersavellino #loves_campania #italia #vivocampania #campaniadavivere #ph_of_thickness #sud_super_pics #ig_campania #ig_avellino #volgoavellino #paesaggiirpini

A post shared by Sì… Viaggiare | CAMPANIA 🇮🇹 (@siviaggiare_campania) on

Ο δήμαρχος της Zungoli, Paolo Caruso, δήλωσε στο CNN ότι, “Δημιούργησα μια ειδική ομάδα νέων εθελοντών που βοηθούν τους αγοραστές, συνδέοντάς τους με βολικές κατασκευαστικές εταιρείες για το restyle.”

Οι ιστοτόποι παραθέτουν βασικές πληροφορίες για κάθε σπίτι και παρουσιάζουν μια εικόνα του εξωτερικού χώρου, κάτι που δεν ήταν διαθέσιμο πριν στους πιθανούς αγοραστές. Μόλις βρείτε ένα σπίτι που σας αρέσει, θα πρέπει να το ανακαινίσετε μέσα σε τρία χρόνια, να υποβάλετε ένα λεπτομερές σχέδιο ανακαίνισης και να πληρώσετε μια εγγύηση ύψους περίπου 2.000 ευρώ. Μόλις τελειώσει η εργασία, επιστρέφεται η προκαταβολή. Επιπλέον, υπάρχουν φορολογικές ελαφρύνσεις έως και 85% για το έργο, σύμφωνα με το CNN.

“Θέλουμε να διευκολύνουμε τους νέους αγοραστές”, δήλωσε ο Caruso. “Οι υποδομές στην πόλη μου έχουν αναβαθμιστεί. Υπάρχουν δημόσια φώτα LED και Wi-Fi, ενώ οι πλατείες και τα πεζοδρόμια μόλις ανανεώθηκαν. Η ποιότητα ζωής είναι σημαντική.”

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το δικό σας Ιταλικό σπίτι; Ελέγξτε τι είναι προς πώληση στο Zungoli εδώ και κάντε κλικ στο “Case in Vendita a € 1”.

Share.

Comments are closed.