Τελικά ο Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει στους “Πειρατές της Καραϊβικής”;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ, παραγωγός των ταινιών των “Πειρατών της Καραϊβικής”, αποκάλυψε αν ο Τζόνι Ντεπ θα εμφανιστεί ποτέ σε μελλοντική ταινία του franchise που αποφέρει κέρδη δισεκατομμυρίων στη Disney.

Σε μια συνέντευξη για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας – Top Gun: Maverick – με τους The Sunday Times, ο διάσημος κινηματογραφικός παραγωγός είπε πως το franchise των “Πειρατών της Καραϊβικής” πρόκειται να επιστρέψει με μία έκτη και ενδεχομένως μία έβδομη ταινία, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται δύο σενάρια.

Ο Μπρουκχάιμερ, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με τη Μάργκοτ Ρόμπι για να πρωταγωνιστήσει σε μία ξεχωριστή ταινία που θα βασίζεται στους Πειρατές της Καραϊβικής, δήλωσε: “Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους Πειρατές, ένα μαζί της και ένα χωρίς αυτήν.”

Με από αυτή την αποκάλυψη, ο Μπρουκχάιμερ αναπόφευκτα ρωτήθηκε για το εάν ο Τζόνι Ντεπ θα συμπεριληφθεί στις μελλοντικές ταινίες των “Πειρατών της Καραϊβικής”, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση μιας άσχημης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.

Ο Μπρουκχάιμερ κράτησε τα πράγματα ασαφή και είπε ότι ο Ντεπ δεν θα επιστρέψει στο franchise των Πειρατών σύντομα, αλλά η επιστροφή του – ή όχι – δεν είναι αποφασισμένη. Πιο συγκεκριμένα, απάντησε: “Όχι σε αυτό το σημείο. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.”

Οι θαυμαστές του Ντεπ απαγοητεύτηκαν από αυτά τα νέα, και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους στο Twitter.

Όσον αφορά τη Μάργκοτ Ρόμπι και τους Πειρατές, δημοσίευμα του The Hollywood Reporter αναφέρει ότι φέρεται να είναι μια “εξ ολοκλήρου πρωτότυπη ιστορία με νέους χαρακτήρες”. Την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβει και πάλι ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Επομένως, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ο Ντεπ θα επιστρέψει ποτέ για μ;iα μελλοντική ταινία των Πειρατών. Αλλά, με κάθε ειλικρίνεια, φαίνεται απίθανο.


Διαβάστε επίσης: 6 ταινίες που αξίζει να δείτε αντί για την δίκη του Τζόνι Ντεπ

Share.

Comments are closed.